Manisa Yunusemre SYDV Personel Alımı



 Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personel alımı yapıyor. SYDV Manisa Yunusemre İlçesinde bünyesine dahil etmek üzere Belirsiz süreli çalışacak, 2 adet Büro Görevlisi, 2 adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alınacak ve toplamda ise Manisa Yunusemre SYDV 4 personel alacaktır. Başvurular 15 Aralık 2014 tarihine kadardır. Alt kısımda verilmiş olan bilgilerde, Genel niteliklere, Başvuru bilgilerine ve genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz.

BÜRO GÖREVLİSİ GENEL BİLGİLER:

İyi derecede Bilgisayar Kullanıyor olmak  4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarından mezun olmak (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Sosyoloji, Psikoloji, Halkla İlişkiler, Sosyal Hizmetler, Psikolojik danışmanlık ve Rehberlik(PDR) ve Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri Bölümlerinden alınacaktır.) B Sınıfı Sürücü Belgesi Aday vakfın bulunduğu il sınırları içinde ikamet ediyor olmalı

GENEL NİTELİKLER:

4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarından mezun olmak (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi,İşletme, İktisat, Sosyoloji, Psikoloji, Halkla İlişkiler, Sosyal Hizmetler, Psikolojik danışmanlık ve Rehberlik(PDR) ve Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri Bölümlerinden alınacaktır.) ÖSYM tarafından 05-06.07.2014 tarihinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak. Sosyal iletişim becerisine sahip olmak. Başvuru tarihi itibariyle en az 6 aydır Manisa İl Sınırları içinde ikamet ediyor olmak İyi derecede bilgisayar kullanabilmek Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özrü bulunmamak. Erkek adaylar için Askerlik görevini yapmış olmak.

SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ GENEL BİLGİLER:

İyi derecede Bilgisayar kullanıyor olmak 4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarından mezun olmak (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi,İşletme,İktisat, Sosyoloji, Psikoloji, Halkla İlişkiler, Sosyal Hizmetler,Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik(PDR) ve Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri Bölümlerinden alınacaktır.) B Sınıfı Sürücü Belgesi Olmak - Aday vakfın bulunduğu il sınırları içinde ikamet ediyor olmalı

GENEL NİTELİKLER:

4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarından mezun olmak (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi,İşletme,İktisat, Sosyoloji, Psikoloji, Halkla İlişkiler, Sosyal Hizmetler,Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik(PDR) ve Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri Bölümlerinden alınacaktır.) ÖSYM tarafından 05-06.07.2014 tarihinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak. Sosyal iletişim becerisine sahip olmak.  Başvuru tarihi itibariyle en az 6 aydır Manisa İl Sınırları içinde ikamet ediyor olmak İyi derecede bilgisayar kullanabilmek Yalnızca Erkek aday alınacaktır. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özrü bulunmamak. Askerlik Görevinin yapmış olmak.
Editör: TE Bilisim