Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımı yapıyor. Yapılan duyuruya göre Kütahya İli Domaniç ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında bulunan personel eksikliği karşılamak üzere 1 kişilik boş kadro ile Büro Görevlisi alımı yapılacak. Adaylar başvuru yapabilmeleri çin 2016 veya 2017 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. Başvuru yapacak adaylar en geç 25 Ağustos 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleşeleri gerekmektedir. 

GENEL BİLGİLER:

Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı 


- 1-Son 6 aydır Domaniç İlçesi Sınırlarında ikamet etmek

2-Erkek adayların askerliğini yapmış olması gereklidir.

3- 4 Yıllık Yüksek Öğretim Kurumlarından mezun olmak.

4-Ösym tarafından 2016 ve 2017 yılında yapılan Kamu Personeli Seçem Sınavı (KPSS) P3 puan türünden en az 60 puan almak

5-Görevini yapmasına ve seyahat etmesine engel herhengi bir hastalığı olmadığını gösterir Sağlık Kurul Raporunu ibraz etmek.

6-Adli sicil kaydı bulunmamak,soruşturma ve kovuşturmaya dahil olmamak

7-Word,Excel,Powerpoint vb.bilgisayar program donanım ve ekipmanlarını kullanabilmesi gereklidir.

8-En az B sınıfı sürücü ehliyet sahibi olmak ve fiilen araç kullanabilmek.

9- 9 ay içerisinde belirtilen şartları taşımadığı anlaşılan ,verdiği taahhütleri yerine getirmeyen ,performansı düşük adayın sözleşmesi fesih edilir.

10-Sınavda başarılı olan adaya deneme süresi sonunda en az 5 yıl işten ayrılmayacağına dair tazminat hükümlü özel bir sözleşme imzalanacaktır.

11- Mülakat komisyonu adayı seçip seçmeme ,sınavın onayı veya iptali konularında tamamen serbesttir.

Gerekli belgeler, 1- İkametgah 2- Diploma 3-Sağlık Kurul Raporu 4- Terhis Belgesi 5- Adli Sicil Belgesi 6- Nüfus Cüzdan Belgesi 7 - Sürücü Belgesi . (Belgelerin fotokopileri ve asılları birlikte ibraz edilecek ve "Aslı Gibidir" onayı Vakıf Müdürü tarafından yapılacaktır.)