Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımlarına devam etmektedir. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Sakarya ili Akyazı ilçesinde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına 1 kişilik boş kadro Büro Görevlisi alacak. Başvuru yapacak adaylar 2016 veya 2017 yıllarında ÖSYM tarafından yapılan Kamu personeli Seçme Sınavından en az KPSSP3 puan türünden 60 puan almış olmaları gerekmektedir. Adaylar belirsiz süreli çalışacak olup, başvurularını en geç 09 kasım 2017 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

ALIM ŞARTLARI:

4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarının Sosyal Hizmetler, Sosyoloji, Psikoloji, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık ve Halkla İlişkiler bölümlerinin birinden mezun olmak.

Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2016 ve 2017 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP-3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak.

Son 6 aydır Vakfın bulunduğu ilçe sınırlarında ikamet etmek.

Askerlik hizmetini tamamlamış olmak (Erkek adaylar için)

B sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak

Başvuruda bulunacak adaylar başvurularını: appext.aile.gov.tr/vakifilan/Giris.aspx adresinden 26.10.2017 - 09.11.2017 tarihleri arasında online olarak yapacaklardır. Bu tarihten sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Tüm başvuru sahipleri en geç 09.11.2017 tarihine kadar, yukarıda istenen başvuru belgelerini, Akyazı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı hizmet bürosuna teslim edeceklerdir. Ayrıca duyuru yapılmayacaktır. Belirtilen tarihlerde belgelerini teslim etmeyenlerin başvurusu daha sonra kabul edilmeyecektir. Vakfımızca genel ve özel şartlar çerçevesinde yapılacak inceleme sonucunda, mülakata girmeye hak kazanan adayların (5 katı kadar aday) listesi 10/11/2017 Cuma günü www.akyazi.gov.tr internet sitesinden ilan edilecektir. Ayrıca telefon yoluyla adaylara bilgi verilecektir. Mülakat listesindeki 5 kişi için yapılacak Güvenlik tahkikatları sonrasında mülakat gün saati adaylara bildirilecektir. Mülakat Komisyonumuzca sözlü mülakat yapılacaktır. Duyurulan tarih ve saatte Mülakata gelmeyen adaylar herhangi bir hak talep etmeyeceklerdir. Alım işine ait genel sonuçlar, Mütevelli Heyeti kararından sonra, www.akyazi.gov.tr adresinden ilan edilecek ve telefon yoluyla adaylara bildirilecektir. Vakfımız personel alıp almamakta veya ilana çıkılan personelin bir kısmını almakta serbesttir.