Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımı yapacağını belirtti. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Antalya İbradı ilçesinde bulunan vakfına 1 kişilik boş kadro ile Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı yapacak. Adaylar bu pozisyona başvuru yapabilmeleri için Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmaları şarttır.

ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesine alımını yapacağı kadro için adaylardan, En az B Sınıfı ehliyete sahip olmak, Antalya İbradı ilçesinde ikamet ediyor olmak, 4 yıllık Yükseköğretim kurumlarından mezun olmak, 2016 veya 2017 yıllarında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Varsa M.E.B onaylı Bilgisayar Sertifikası ya da mezun olduğu okulda bilgisayar dersi aldığına dair kurum tarafından onaylı belgeye sahibi olmak ve iyi düzeyde Word, Excel, PowerPoint vb. Microsoft Office programlarını kullanabiliyor olmak nitelikleri aranacaktır.

Ayrıca adayların Kamu Personeli Seçme Sınavı puan durumuna göre bir sıralama yapılacak olup sıralamada başarılı olan adaylardan 5 kişi mülakata çağırılacak ve mülakat sonucunda 1 kişi kadroya alınacaktır.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularını en geç 19 Mart 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri şarttır. Personel Alımı İlan Metnine İbradı Kaymakamlığının resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz. ( www.ibradi.gov.tr