Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere iki farklı ilde bulunan vakıflarına farklı pozisyonlarda memur alımı yapacaklar. Söz konusu İlanlar için başvuru süreci başladı ve detayları sizlere haberimizde aktarıyoruz.

ALIM YAPACAK SYDV VE KADROLARI:

Ordu Çamaş SYDV 1 kişilik boş kadro ile Büro Personeli alacak. Kocaeli Çayırova ise 1 Sosyal Yardım ve İnceleme görevlisi alacak. Alımı yapılacak adayların çalıça çekli Belirsiz süreli olarak belirtilmiştir.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bırakılmamış olmak, Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, 2017 veya 2018 yıllarında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Aktif araç kullanabilmek, iyi derecede Bilgisayar kullanabilmek, Seyehat engeli olmamak, Yapılacak arşiv araştırması ve güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç alabilmek ve alım yapılacak ilde ikamet ediyor olmak gibi şartları taşıyanlar başvuru yapabilecekler.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, Ordu ili için en geç 10 Temmuz 2019 tarihine kadar ve Kocaeli için 09 temmuz 2019 tarihine kadar başvuruların yapılması gerekmektedir. Başvurular https://appext.aile.gov.tr/vakifilan/Login.aspx  adresi üzerinden elektronik ortamda yapılabilmektedir.

Editör: TE Bilisim