Her geçen gün yeni ilanlar yayımlanmaya devam ediyor. Yayımlanan ilana göre Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Niğde Altunhisar ilçesinde bulunan vakfa alacak. Bu yönde Niğde Altunhisar SYDV 1 kişilik boş kadrosu ile Büro Görevlisi alacak. Adayların çalışma şekli belirsiz süreli olarak belirtilmiştir.

ADAYLARDAN HANGİ NİTELİKLER ARANACAK?

Niğde Altınhisar SYDV adaylardan, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Erkek olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, 2017 veya 2018 yıllarında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren fakültelerinin ktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Fakültesi, İktisat Fakültesi bölümleri, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler Bölümlerinin herhangi birinden mezun olmuş olmak, Niğde Altunhisar ilçesinde ikamet ediyor olmak ve Bilgisayar programlarını kullanabilmek ve MEB onaylı sertifika sahibi olmak gibi nitelikler aranır.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularını ilanın yayım tarihi itibari ile başlayabilirler. Bu yönde adaylar başvurularını en geç 20 Haziran 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular https://appext.aile.gov.tr/vakifilan/Login.aspx adresi üzerinden veya vakfa şahsen yapılabilmektedir.

DİĞER SYDV PERSONEL ALIMLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Editör: TE Bilisim