Batman Kozluk ilçesinde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı 2 kişilik boş kadro ile personel alacak. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesine Belirsiz süreli çalışacak Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alacak. Adaylar başvuru yapabilmeleri için Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. Ayrıca adaylar başvurularını en geç 24 Kasım 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

ÖZEL ŞARTLAR

1. En az 4 yıllık lisans eğitimini tamamlamış olmak.

2. ÖSYM tarafından (KPSS 2016-2017) puanlarından KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

3. İkametgah Şartı; Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine göre ilan tarihinden önce Kozluk' ta ikamet ettiğini gösterir belgeyi ibraz etmek ve işe alındığı takdirde daimi olarak Kozluk İlçesinde İkamet etmeyi, çalışmayı taahhüt etmek.

4. En az B sınıfı sürücü Belgesine sahip olmak ve aktif olarak araç kullanabilmek.

5. Bilgisayar ofis (office word, excel, powerpoint vb.) programlarını etkin olarak kullanıyor olmak, buna ilişkin olarak transkript belgesi veya Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde yada bu Bakanlığın izni ile açılmış kurslardan alınan sertifikaya sahip olmak.

6. Sosyal iletişim becerisine sahip olmak, çevreyi, sosyal dokuyu tanıyor olmak.

7. Adaylar, https://appext.aile.gov.tr/vakifilan/Giris.aspx "SYDV Personel Alım İlanları" bölümünde online başvuru yapacaklardır. Posta veya 3. Kişiler vasıtasıyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

8. Online olarak başvuran adaylar, başvuru için belirtilen ÖZEL ŞARTLARA ilişkin belgelerini Vakıf Başkanlığı'mıza, belirtilen tarihlerde (27/11/2017-01/12/2017) teslim ettikten sonra 2016-2017 yılına ait KPSS P3 puan türüne göre en yüksekten başlanarak sıralanır ve alınacak personel sayısının 5 (Beş) katı kadar aday mülakata çağrılır. Son sıradaki aday ile aynı puan almış adaylar da mülakat listesine eklenir. Ön başvuruda bulunduğu halde gerekli belgeleri süresi içinde Vakıf Başkanlığı'mıza teslim etmeyen adayların ön başvuruları mülakat listesinde değerlendirmeye alınmayacaktır.

Editör: TE Bilisim