Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımı yapıyor. SYDV Kocaeli Kandıra ilçesinde personel ihtiyacını karşılamak üzere, belirsiz süreli çalışacak 1 adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alacak. Alt kısımda verilmiş olan bilgilerde, genel niteliklere, aranılan şartlara, özel şartlara ve genel bilgilere ulaşarak başvuruda bulunabilirsiniz.

GENEL BİLGİLER: Bilgisayar İşletmenliği Sertifikasına sahip olmak (mezun olduğu okuldan bilgisayar dersi aldığını belgelendirmesi geçerli olacak). İyi derecede bilgisayar (Windows, Word, Excel, Powerpoint v.b.) kullanıyor olmak En az 4 yıllık yükseköğretim kurumundan mezun olmak ( Sosyoloji, psikoloji, danışmanlık ve rehberlik, iletişim ve sosyal hizmet bölümleri tercih sebebi olacaktır. Ayrıca kendi mezun olduğu bölümün alanında yüksek lisans yapanlar tercih sebebi olacaktır.)

B sınıfı sürücü belgesi erkek adaylarda tercih sebebi olacaktır - Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı TC vatandaşı olmak. Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak. 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak. Askerlik görevini yapmış ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak Kamu haklarından mahrum bulunmamak. Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar,zimmet,irtikap,rüşvet, hırsızlık,dolandırıcılık,sahtecilik,güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma,suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak. Görevini yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özrü bulunmamak. İş tanımlarında belirtilen nitelikleri taşımak. İşe alınacak personel için 3 ay deneme süresi olacaktır. İlan tarihi itibariyle Kocaeli İli Kandıra İlçesinde son 6 aydır ikamet ediyor olmak. Müracaat döneminde geçerli olan 2013-2014 KPSS P3 puan türünde en az 60 (atmış) puan almış olmak.İstenilen şartları taşıyan adaylar arasından

KPSS puan sırasına göre ilk 3 (üç) aday belirlenecek ve bu adaylar Bilgisayar öğretmeni tarafından bilgisayar becerileri mülakat komisyonu huzurunda bilgisayar becerileri test edilecektir. İlk üçe giren adaylardan son adayla (3.Adayla) aynı puana sahip adaylar da mülakata çağrılacaktır. Müracaat eden adaylara mülakat için ayrı bir tebligat yapılmayacak, elektronik ortamda takip edeceklerdir.Mülakata katılacak adaylar ile mülakatın tarih,yer ve saati www.kandira.gov.tr adresinden duyurulacaktır. Başvuru yapmak isteyen adaylar detaylı bilgiye ve istenen belgelere www.kandira.gov.tr adresinden ulaşabilirler.

NOT:Mülakat sonuçları www.kandira.gov.tr adresinden takip edilebilecektir. Başvuru ve mülakat sonuçları için kişilere ayrıca tebligat yapılmayacaktır, elektronik ortamda takip edeceklerdir.

Editör: TE Bilisim