Kastamonu Doğanyurt SYDV Personel Alımı

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personel alımı yapıyor. SYDV Kastamonu Doğanyurt ilçesinde, bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere belirsiz süreli çalışacak 2 adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alacaktır. Kastamonu Doğanyurt SYDV ilanına başvuruda bulunabilmeniz için 12 Aralık 2014 tarihine kadar başvuruda bulunmanız gerekmektedir.Alt kısımda verilmiş olan bilgilerde, Başvuruda bulunacak adayda aranılan genel niteliklere, Genel bilgilere ve başvuru bilgilerine ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz.

GENEL BİLGİLER:

Bilgisayar sertifikası veya mezun olduğu okulda zorunlu/ortak/seçmeli bilgisayar dersi aldığına dair belge. (Bilgisayar sertifikası komisyonca extra puan sağlayacaktır) 4 yıllık Yüksek Öğretim kurumlarının Siyasal Bilgiler,İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi,Sosyal Hizmetler Bölümü,Hukuk Fakültesinden mezun olmak. Sosyal Hizmetler Bölümünden mezun olanlar ile Sosyal Hizmetler uzmanlık alanında sertifikası olanlara komisyonca extra puan sağlayacaktır.  Yabancı dil bilmek komisyonca extra puan sağlayacaktır.  en az B sınıfı ehliyete sahip olmak ve aktif olarak araç kullanabiliyor olmak. Aday vakfın bulunduğu il sınırları içinde ikamet ediyor olmalı

GENEL NİTELİKLER:  

Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2013 veya 2014 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavından KPSSP3 den en yüksek puanı alan açık kadro sayısının 5 (beş) katı kadar kişi geçerli KPSS P3 puanına göre en yüksek puandan başlayarak sıralanır ve mülakata çağırılır.  4 yıllık Yüksek Öğretim kurumlarının Siyasal Bilgiler,İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi,Sosyal Hizmetler Bölümü,Hukuk Fakültesinden mezun olmak.  Sosyal Hizmetler Bölümünden mezun olanlar ile Sosyal Hizmetler uzmanlık alanında sertifikası olanlara komisyonca extra puan sağlayacaktır.  Yabancı dil bilmek komisyonca extra puan sağlayacaktır.  Sosyal İletişim becerisine sahip olmak.  Bilgisayar sertifikası veya mezun olduğu okulda zorunlu/ortak/seçmeli bilgisayar dersi aldığına dair belge. (Bilgisayar sertifikası komisyonca extra puan sağlayacaktır) İşin Süresi: Belirsiz süreli 4 Ay Deneme Süreli  Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisinde en az B sınıfı ehliyete sahip olmak ve aktif olarak araç kullanabiliyor olmak. İstenilen İşgücü Sayısı: 2 (iki) Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi 11-Kastamonu İlinde ikamet ediyor olmak. 12- İşe başladıktan sonra Doğanyurt ilçesinde ikamet etmeyi kabul ve taahhüt etmek 13- Başvuruda bulunan adaylar, istenen belgeleri Vakfa 15.12.2014 Pazartesi günü saat 17:00'ye kadar elden teslim edeceklerdir.Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyectir. 14-Porsonel alım ilan metni www.doganyurt.gov.tr adresinde ilan edilmektedir.

Editör: TE Bilisim