Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımı gerçekleştiriyor. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesindeki çalışan ihtiyacını karşılamak üzere aşağıdaki niteliklerde personel alacak.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak amaçlı İzmir Kemalpaşa ilçesinde 1 adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alacak. Alınacak adaylar belirsiz süreli olarak çalışacaktır. Başvuru yapacaklar en geç 15 Temmuz 2016 tarihine kadar başvurularınız gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

- Bilgisayar programlarını iyi derecede kullanabilmek, 
- İktisadi İdari Bilimler Fakülteleri veya Siyasal Bilgiler Fakültelerinin bölümleriyle ,Eğitim Fakültelerinin ya da Fen Edebiyat fakültelerinin , Sosyoloji,Psikoloji ,Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik,Halkla İlişkiler İletişim ve Sosyal Hizmet bölümlerinin birisinden mezun olmak, 
- En az B sınıfı ehliyet sahibi olmak (Çalışma zamanı yoğunlukla vakıf dışında saha çalışması şeklinde olacağından araç kullanımında tecrübeli olmak) 
- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı 
1. İşe alım sürecinde geçerli olan ÖSYM tarafından yapılan geçerli 2014 veya 2015 (Açıklanması halinde 2016 Kamu personeli Seçme sınavı sonuçlarıda geçerli olacaktır)Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak.
2. Başvuru tarihi itibariyle 6 ay öncesi Kemalpaşa ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmasını belgelendirmek (Nüfus Müdürlüğünden alacağı Adres Bilgileri Raporu ile belgelemek)
3) Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi olarak sadece erkek personel alınacak olup, bayan adayların müracaatı kabul edilmeyecektir. (Halen Vakfımızda aynı unvanla 1 bayan personel çalıştığından, saha çalışmasında erkek personel bulundurma zorunluluğu nedeniyle böyle bir kısıtlamaya gidilmiştir.)
4)Vakfımız alım sürecinin her aşamasında iptal yetkisine haiz olup, mülakat sonucunda personel alıp almamakta serbesttir. 5)Adayın sınavı kazandığı takdirde
5 (Beş) yıl Kemalpaşa SYD Vakfına çalışmayı beyan ve taahhüt etmek,
6) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.