İzmir Karabağlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı memur personel alım ilanları yayımlamaya devam ediyor. Söz konusu alım ilanları kurum tarafından hazırlanmakta ve Devlet Personel Başkanlığı veya İŞKUR aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır.

İŞKUR'un resmi internet sitesi aracılığı ile yayımlanan kurum dışı alım ilanlarına bakıldığında İzmir Karabağlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yaptığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak ve başvuru yapacak olan adayın sahip olması gerektiği nitelik nedir?

ALINACAK POZİSYON: BÜRO GÖREVLİSİ (2 Personel)

İzmir Karabağlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hazırlanan ve İŞKUR tarafından kamuoyuna duyurulan ilana göre büro görevlisi ve sosyal yardım ve inceleme görevlisi pozisyonu için personel alımı yapılacağı görülmektedir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR

İzmir Karabağlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı büro görevlisi ve sosyal yardım ve inceleme görevlisi alım ilanına kimler müracaat edebilir? Personel alım ilanına göre;

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak
18 yaşından büyük olmak
35 yaşını doldurmamış olmak
Aserlik görevini yapmış olmak
Kamu haklarından mahrum olmamak
Bilgisayar kullanabilmek
Üniversitelerin İİBF Fakültelerinden mezun olmak

Yukarıda İzmir Karabağlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına alınacak olan büro görevlisinin sahip olması gerektiği nitelikler belirtilmiş olup adayların bu niteliklere sahip olması gerekmektedir. 

ALINACAK POZİSYON: Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi (3 Personel)

Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi pozisyonu içinde yukarıda belirtilmiş olan şartlar aranmakta olup bölüm olarak Sosyal Hizmetler bölümünden mezun olmak şartı aranmaktadır. İzmir Karabağlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alım ilanına müracaat etmek isteyenlerin 5 Mart 2017'e kadar başvurularını yapmaları gerekmektedir.

İzmir Karabağlar SYDV 05.03( 3 adet ilan)
Editör: TE Bilisim