İstanbul Beyoğlu SYDV Personel Alımı

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personel alımı yapıyor. SYDV, İstanbul Beyoğlu ilçesinde belirsiz süreli çalışacak 2 adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alacak. Başvurular 05.12.2014 tarihinde sona erecektir. Alt kısımda verilmiş olan bilgilerde genel başvurulara, genel bilgilere, istenilen belgelere, genel şartlara ve özel şartlara ulaşarak daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

GENEL BİLGİLER: Psikoloji,Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, Sosyal Hizmetler Aday vakfın bulunduğu il sınırları içinde ikamet ediyor olmalı  

Diğer Özel Şartlar: 4 yıllık lisans mezunu olmak ( Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, Sosyal Hizmetler bölümlerinin herhengi birinden lisans diplomasına sahip olmak, ) Erkek aday olmak ve askerliğini yapmış olmak,  Vakfın bulunduğu il sınırları ( İstanbul) içerisinde ikamet edilmesi gerekmektedir. Müracaat sahibinin evraklarını şahsen elden teslim etme zorunluluğu vardır.  Gerekli Evraklar: ( Mezuniyet Belgesi, CV, Sağlık Raporu, Adli Sicil Kaydı, Kimlik Fotokopisi, KPSS Sonuç Belgesi)