Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma vakfı personel alımı gerçekleştiriyor. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Isparta Şarkikaraağaç ilçesinde personel alacak. İşte Ayrıntılar.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere Isparta Şarkikaraağaç ilçesinde 2 adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alacak. Alım başvuruları en geç 17 Haziran 2016 tarihinde son bulacak. Genel bilgiler ve genel şartlar şöyledir;

- Bilgisayar Ofis programlarına (Word, Excell, Powerpoint, Grafik tasarım) hakim olmak. 
- Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler 
- EN AZ B SINIFI EHLİYET SAHİBİ OLMAK VE AKTİF OLARAK ARAÇ KULLANMAK. 
- Aday vakfın bulunduğu il sınırları içinde ikamet ediyor olmalı 
- Vakıflarda ilk defa istihdam edilecek ?SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ? 4 yıllık Yükseköğretim Kurumlarının Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler bölümlerinin birinden mezun olmak. ÖSYM tarafından geçerli 2015 Kamu Personel Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak. Sosyal İletişim becerisine sahip olmak. Görevin devamlı yapılmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı özrü bulunmamak. Bilgisayar Ofis programlarına (Word, Excell, Powerpoint, Grafik tasarım) hakim olmak. Isparta İli ve İlçelerinde en az 3 aydır ikamet ediyor olmak. 5 yıl Şarkikaraağaç Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma Vakfında çalışmayı ve bu süre içerisinde Şarkikaraağaç?ta ikamet etmeyi taahhüt etmek. En az B sınıfı ehliyet sahibi olmak ve aktif araç kullanıyor olmak. Askerliğini yapmış veya en az 3 yıl tecilli olmak. (Terhis ve tecil belgeleri istenecektir. ). Alınacak eleman kırsal bölgede çalışacağından ve gerekirse tek başına hane ziyaretinde bulunacağından erkek elaman alınacaktır. İşin Süresi: Daimi Süreli ( 6 ay deneme süreli) Online olarak başvuran adaylar başvurdukları pozisyon için belirtilen özel şartlara ilişkin belgelerini elden ve şahsen belirtilen süre içerisinde (22.06.2016 tarihi mesai bitimine kadar) ilgili Vakfa teslim ettikten ve başvurusu süresi dolduktan sonra Bütünleşik Sosyal Yardım Bilgi Sistemi üzerinden KPSS puanlarına göre en yüksekten başlanarak personel sayısının 5(beş) katı kadar aday mülakata çağrılır. Mülakata çağırılacak adayların isimleri Şarkikaraağaç Kaymakamlığı internet sitesinden yayınlanacaktır. Ön başvuruda bulunduğu halde gerekli belgeleri süresi içinde şahsen teslim etmeyen veya posta yada e posta ile evrak gönderen adayların başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır. Mülakat Tarihi : 23.06.2016-24.06.2016 Vakfımız mülakat sonucunda personel alıp almamakta ve isteği sayıda personel almakta serbesttir.
Editör: TE Bilisim