Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) üzerinde yayımlanmış olan ilanlara göre Ülkemizde bulunan iki farklı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları ( SYDV ) bünyelerine personel alımı için ilan yayımladılar.. SYDV Personel Alımları devamlı olarak yayımlanmakta ve adaylar bu ilanlara başvuru yapabilmeleri için belirtilen bazı nitelikleri yerine getirmek zorundadırlar.

Peki Hangi SYDV personel alacak? Hangi Pozisyonda alım yapılacak? Kimler Başvuru Yapabilecek? Başvuru Bilgileri nedir? İşte tüm bu detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşıyoruz.

ALIM YAPACAK SYDV'LER:

İŞKUR Kurum dışı sekmesinde yayımlanan ilanlar kapsamında İstanbul ilinde bulunan Çatalca SYDV bünyesine 1 kişilik boş kadro ile Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alacak. Adaylardna bu yönde KPSS den en az 60 puan almış olmak şartı aranacak.

Konya ilinde bulunan Akören SYDV ise, 2 kişilik bayan kadrosu ile Temizlik Görevlisi ( Yaşlı ve Hasta Bakımı ) personeli alımı yapacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

İlgili ilana başvuru yapmak isteyen adayların mutlaka belirtilen nitelikler, taşıyor olmaları gerekmektedir. Bu yönde genel olarak, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Medeni haklarını Kullanma ehliyetine sahip olmak, 18 yaşını tamamlamış ve 50 yaşını doldurmamış olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Adli ve İdari soruşturma sonucunda çalışmasına engel durumu bulunmamak gibi nitelikler aranır.

Özel olarak ise, Alım yapılacak bölgede en az 1 yıl idamet ediyor olmak, Sosyal iletişim becerisine sahip olmak, Herhangi bir sosyal güvence bulunmamaları gereklidir. 

Ayrıca İstanbul Çatalca SYDV için En az dört (4) yıllık Psikoloji, Rehperlik ve Psikolojik Danışmanlık, Sosyoloji, ve Sosyal Hizmet bölümlerinin herhangi birinden mezun olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Başvurular ilanların yayımlanması ile birlikte başlamış olup en geç 12 Haziran 2019 tarihine kadar devam edecektir. İlanlara başvurular şahsen yapılacaktır. İlanların tam metinlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

İstanbul Çatalca SYDV ilanı için Buraya Tıklayınız.

Konya Akören SYDV ilanı için Buraya Tıklayınız.