Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için personel alımı yapacağını belirtti.Buna göre yayımlanmış olan ilana göre Giresun Keşap Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yayımladığı ilana göre Bünyesinde belirsiz süreli çalışacak 1 kişilik boş kadro ile Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alacak. Adaylardan aranan başvuru şartları şöyledir.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Giresun Kepaş alımını yapacağı personel adayından, iyi derecede Bilgisayar kullanabilemek ve bunu belgelemek, En Az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, başvuru yapacak adaylar vakfın il sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak v son 6 ay ikamet etmiş olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmaları gerekmektedir. Adayların yabancı dil bilgisi, sürücü belgesinin veya iş deneyiminin olması mülakat aşamasında tercih sebebi olarak değerlendirilir.

BAŞVURULAR:

Giresun Keşap Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesine alımını yapacağı sosyal yardım ve inceleme görevlisi için başvurularını en geç 04 Aralık 2018 tarihine kadar alacaktır. Buna göre adaylar başvurularını Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına yapabilirler. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim