Giresun Alacur ilçesinde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde bulunan boş kadrpsunu tamamlamak üzere duyuru yaptı. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde bulunan personel eksikliği için Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi kadrosunda 1 kişi alacak. Adaylar Belirsiz süreli çalışacak olup, başvurular en geç 05 Ekim 2017 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Ayrıca adaylar başvuru yapabilmeleri için 2016 veya 2017 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından lisans düzeyinde KPSSP3 puan türünden en az 65 puan almış olmaları gerekmektedir.

 Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı 
- Diğer Özel Şartlar: 1-Bölüm şartı aranmaktadır:

1. 4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarının İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi,işletme Fakültesi,İktisat Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji mezunu olmak.

2-ÖSYM tarafından yapılan geçerli 2016-2017 Yılları Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSSP3 puan türünde en az 65 puan almış olmak şartları aranır.

3-Sınav tarihinin 6 ay öncesinden itibaren vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde bulunmak.

4-Microsoft Office programlarını iyi derecede bilmek.

5-Sosyal iletişim becerisine sahip olmak.

6-Görevini devamlı yapmasına engel olacak vucüt ve akıl hastalığı veya vucut sakatlığı bulumaması.

7-Öğrenmeye, sürekli gelişime açık olma,belirli vizyon ve görev sorumluluğu bilinci içerisinde disiplinli çalışma alışkanlığına devlet bakarına ciddiyetine yakışan ahlak ve tutumuna sahip olmak.

Detaylı bilgi için www.alucra.gov.tr adresinden ulaşılabilir. Belirtilen şartlara uyan kişilerin müracaat etmeleri ilan olunur.