Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımı gerçekleştiriyor. Erzurum Çat ilçesinde alınacak olan personelerden araan şartlar ve diğer bilgiler şöyledir.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki personel ihtiyacını gidermek amaçlı 1 adet Büro Görevlisi alacak. Kadroya giren aday belirsiz süreli olarak çalışacak. Sizde başvuru için alt kısımdaki bilgileri inceleyiniz. Başvurular en geç 14 Haziran 2016 tarihine kadar yapılmalıdır. 

Bilgisayar sertifikası (Bilgisayar bölümü mezunu olmayanlar için) 
- Bilgisayar Bölümleri ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve dengi bölümlerinin herhangi birinden lisans mezunu olmak, 
- 1- Bilgisayar Bölümleri ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve dengi bölümlerinin herhangi birinden lisans mezunu olmak, 2- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut, akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özrü bulunmamak, 3- Sosyal İletişim becerisine sahip olmak, 4- İlan tarihi itibariyle Çat İlçe sınırları içerisinde en az son 1 aydır ikamet ediyor olmak, 4- Bilgisayar sertifikası (Bilgisayar bölümü mezunu olmayanlar için)'na sahip olmak, 5- İşin süresi daimi olup 2 ay deneme süresi vardır.