Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 2 farklı bölgede alım yapacağını belirtti. Yayımlanan ilanlara göre Büro Görevlisi pozisyonunda alım yapılacak ve adaylar başvurularını Ekim ayi içerisinde gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İşin Olsa ekibi oalrak sizler için derlediğimiz bu haberimizde aranan şartlara ve başvuru bilgilerine ulaşacaksınız.

Buna göre Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Karabük Merkezde 1 Büro Görevlisi ve Gümüşhane Torul ilçesinde 1 Büro Görevlisi olmak üzere farklı 2 SYDV için 2 memur personel alımı gerçekleştirecek.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Adayların söz konusu ilanlara başvuru yapabilmeleri için, Bilgisayar yeterlilik durumunu gösteriri belge bilgisayar fertifikasına sahip olmak, B Sınıfı ehliyete sahip olmak, 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin İktisat, Çalışma Ekonomisi, Endüstri İlişkileri, Maliye, İşletme ve Muhaebe bölümlerinden mezun olmuş olmak, Alım yapılacak il ve ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, ÖSYM tarafından yapılan Kamu personeli Seçme Sınavından 2017 veya 2018 yıllarına ait olan KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanların yayım tarihi olan 01 Ekim 2018 tarihi itibari ile başlayabilr ve en geç 10 Ekim 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular son başvuru tarihine kadar Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Aile ve Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü internet sitesi üzerinden yapılacaktır. İlanlar hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın tam Metni