Diyarbakır Yenişehir SYDV Personel Alımı

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımı yapıyor. SYDV Diyarbakır Yenişehir İlçesinde bünyesine dahil edecek 1 adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alacaktır.

Başvurular 17 Aralık 2014 tarihinde sona erecektir.

Alt kısımda verilmiş olan bilgiler doğrultusunda Genel niteliklere, Özel şartlara, Başvuru bilgilerine ve Genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz. Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığına bağlı üniversitelerin en az 4 yıllık eğitim veren fakültelerinin sadece "Eğitim Fakülteleri" bölümünden mezun olanların başvuruları kabul edilecektir.

GENEL NİTELİKLER:

   Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığına bağlı üniversitelerin en az 4 yıllık eğitim veren fakültelerinin sadece "Eğitim Fakülteleri" bölümünden mezun olanların başvuruları kabul edilecektir. ÖSYM tarafından yapılan (2013-2014) Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSS P3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak.  Sosyal iletişim becerisine sahip olmak Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özrü bulunmamak. Askerlik Görevinin yapmış, muaf veya askerlikle ilişkisi olmadığına dair belge.  İyi derecede Bilgisayar kullanıyor olmak. Ayrıca www.sosyalyardimlar.gov.tr adresindeki SYDV Personel Alım İlanında belirtilen Genel Şartları taşımak.