Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesine personel alımı yapıyor. Alımlar Denizli Baklan ilçesinde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına yapılacak. Toplamda 1 kişi alınacak olup aday Büro Personeli Pozisyonuna yerleşecek. Adaylar Belirsiz süreli çalışacak olup adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. Başvuru yapacak adaylar en ge. 19 Nisan 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Sizde başvuru yapmak için alt kısımda bilgileri inceleyiniz.

Bilgisayar ve Ofis programlarını iyi derecede kullanıyor olmak ( Buna ilişkin olarak transkript belgesi veya M.E.B bünyesinde ya da bu bakanlığın izni ile açılmış kurslardan alınan sertifikaya sahip olmak ) 
- 4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarının her bir unvanın iş tanımında belirtilen bölümlerinden (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Fen Edebiyat Fakülteleri, Sosyoloji, Psikoloji, Halkla İlişkiler ve Sosyal Hizmetler Bölümleri) mezun olmak ve ÖSYM tarafından yapılan 2015 - 2016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak. 
- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı 
- 1-) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
2-) Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,
3-) 18 yaşını bitirmiş olmak ve 25 yaşını doldurmamış olmak,
4-) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
5-) Adli sicil kaydı bulunmamak,
6-) Görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşımak.
7-) 4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarının her bir unvanın iş tanımında belirtilen bölümlerinden ; (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Fen Edebiyat Fakülteleri, Sosyoloji, Psikoloji, Halkla İlişkiler ve Sosyal Hizmetler Bölümleri) mezun olmak ve ÖSYM tarafından yapılan 2015 - 2016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak.
8-) Bilgisayar ve Ofis programlarını iyi derecede kullanıyor olmak ( Buna ilişkin olarak transkript belgesi veya M.E.B bünyesinde ya da bu bakanlığın izni ile açılmış kurslardan alınan sertifikaya sahip olmak )
9-) Görevini yapmasına engel olabilecek süreklilik arz eden fiziksel ve ruhsal hastalık ya da sakatlık ile özrü bulunmamak,
10-) Sosyal İletişim becerisine sahip olmak.
11-) Mülakata başvurular içinden KPSS-P3 puanına göre en yüksek puanı alan ilk 5 (beş) aday çağrılacaktır, son sıradaki aday ile aynı puan almış adaylarda mülakat listesine eklenir, ön başvuruda bulunduğu halde gerekli belgeleri süresi içinde teslim etmeyen adayların ön başvuruları mülakat listesinde değerlendirmeye alınmaz.
12) Başvurular Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünün https://appext.aile.gov.tr/vakifilan/Giris.aspx adresinden online olarak yapılacaktır. Detaylı bilgi için : Baklan Kaymakamlığının resmi sitesi olan http://www.baklan.gov.tr/ linkinden bilgi edinilecektir. 13-) İlan tarihi itibariyle Vakfın bağlı bulunduğu İlçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak ve işe alındıktan sonra da ikamet etmeyi kabul ve taahhüt etmek.(Sınavda başarılı olan adaylar için geçerli ) 14) Vakfımız mülakat sonucunda personel alıp almamakta serbesttir. Bu şartları sağlayan 1 adet BAYAN personel alımı yapılacaktır.
Editör: TE Bilisim