Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki çalışan personel ihtiyacını gidermek amaçlı Çorum Boğazkale ilçesinde 1 adet Büro Görevlisi ve 1 adet Sosyal Yardım ve İnceleme görevlisi olmak üzere toplamda 2 adet personel alınacaktır. Başvuruda bulunacak adaylar, en geç 17 Haziran 2016 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Büro Görevlisi:

 Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı 
- Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fon Kurulunca 16.02.2012 tarih ve 2012/1 sayılı kararı ile yürürlüğe konulan Vakıflarda çalışacak personelin niteliklerini belirleyen ?Norm Kadro Standartları, Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin Esaslar? ve 4857 sayılı İş Yasası uyarınca belirlenen Genel Şartlara ilave olarak 1) Bilgisayar programlarını kullanabiliyor olmak. (Word, Excel vb. Ofis Programları) 2) Sosyal iletişim becerisine sahip olmak. 3) En az B sınıfı ehliyet sahibi olmak (sadece erkek adaylar için) 4) Sınavı kazanan adaylardan sözleşme aşamasında, görevi devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile engeli bulunmadığına ve her türlü iklim koşulunda her türlü taşıtla seyahat etmeye engel olmadığına dair tam teşekküllü bir hastaneden alınacak sağlık kurulu raporu. 5) Vakfımızda en az 5 (beş) yıl çalışmayı taahhüt etmek, 5 yıl zarfında işi bırakması durumunda 40.000 (KırkBin) TL Vakfımıza tazminat ödeyeceğine dair noterden tasdikli taahhütname imzalanacaktır. 6) Boğazkale ilçe sınırları dahilinde en az 12 ay süreyle ikamet ediyor olmak.

Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi:

- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı 
- Vakfın bulunduğu ilçe sınırları içerisinde ikamet edilmesi gerekmektedir. Diğer Özel Şartlar: Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fon Kurulunca 16.02.2012 tarih ve 2012/1 sayılı kararı ile yürürlüğe konulan Vakıflarda çalışacak personelin niteliklerini belirleyen ?Norm Kadro Standartları, Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin Esaslar? ve 4857 sayılı İş Yasası uyarınca belirlenen Genel Şartlara ilave olarak 1) Bilgisayar programlarını kullanabiliyor olmak. (Word, Excel vb. Ofis Programları) 2) Sosyal iletişim becerisine sahip olmak. 3) En az B sınıfı ehliyet sahibi olmak (sadece erkek adaylar için) 4) Sınavı kazanan adaylardan sözleşme aşamasında, görevi devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile engeli bulunmadığına ve her türlü iklim koşulunda her türlü taşıtla seyahat etmeye engel olmadığına dair tam teşekküllü bir hastaneden alınacak sağlık kurulu raporu. 5) Vakfımızda en az 5 (beş) yıl çalışmayı taahhüt etmek, 5 yıl zarfında işi bırakması durumunda 40.000 (KırkBin) TL Vakfımıza tazminat ödeyeceğine dair noterden tasdikli taahhütname imzalanacaktır. 6) Boğazkale ilçe sınırları dahilinde en az 12 ay süreyle ikamet ediyor olmak.
Editör: TE Bilisim