Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personel Alımı Yapıyor. SYDV Burdur Merkezde çalışmak üzere belirsin süreli 2 adet Büro görevlisi alacaktır. Son başvuru tarihi 24.10.2014 olarak belirlenmiştir.Alt kısımda verilmiş olan bilgilerde, arana özel şartlara, genel niteliklere ve iletişim bilgilerine ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilirsiniz.

GENEL NİTELİKLER: Bilgisayar işletmeni veya donanımı sahip olmak  En az B sınıfı veya daha üst sısnıf ehliyet sahip olmak Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı.

BÜRO GÖREVLİSİNDE ARANACAK ÖZEL ŞARTLAR;  ÖSYM tarafından 2014 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünde en az 70 puan almış olmak,  Bilgisayar işletmeni veya donanımı sertifikası sahibi olmak,  Burdur İli Merkez İlçesinde en az 6 ay süreyle ikamet ediyor olmak (Çevreyi, sosyal dokuyu tanıyor olmak)  Sözlü sınavda adayların Word, Excel ve Powerpoint programları ile muhasebe programlarını bilme ve uygulayabilme özelliklerine sahip olması ile kullanabilme becerileri özelliğine sahip kendilerini yazılı ve sözlü ifade edebilme kabiliyeti ve sınav komisyonu nezdinde bıraktığı genel intiba dikkate alınacaktır. En az B sınıfı veya Daha üst sınıf ehliyete sahip olmak ve aktif araç kullanıyor olmak, BÜRO GÖREVLİSİ İŞE ALIM TALEBİ: Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları Personelinin norm kadro standartları, iş tanımları, nitelikleri, özlük hakları ve çalışma şartlarına ilişkin esasların büro görevlisi unvanı iş için gerekli özelliklerde belirtilen 4 yıllık yükseköğrenim kurumlarından mezun olma (Fakültelerin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat, İşletme, Ekonomi, Siyasal Bilgiler, Muhasebe, Sosyoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler Bölümleri mezunları tercih edilir.) Diğer Özel Şartlar: Tercihen Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Belgesine Sahip Olma Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ruhsatının Aslı ya da Noterden onaylı sureti sınava gelirken getirilecektir.