Kamuya Memur Alımı ilanları yayımlandı. 19 Temmuz 2021 tarihli Bayram Öncesi Yayımlanmış olan ilanlara göre toplamda 824 kişilik kadro ile memur alımı yapılacak. Söz konusu memur alımı ilanları 19 Temmuz 2021 tarihli resmi gazetede yayımlanmış olup başvuru süreçleri önümüzdeki günlerde başlayacak. Alımlar Üniversiteler, Bakanlık ve Kurum tarafından yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Resmi Gazete memur alımı ilanlarına göre adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bu kapsamda adaylardan,

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,
  • Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek,
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,
  • Erkek Adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,

BAYRAM ÖNCESİ MEMUR ALIMI İLANLARI:

Ticaret Bakanlığı:

Ticaret Bakanlığı 750 Memur Alımı ilanı yayımlandı. Beklenen ilana göre Muhafaza Memuru Alımı yapılacak. Alımlar 25 farklı ilde yapılacak olup başvuru şartlarını taşıyan adaylara açıktan atama suretiyle Uygulamalı (Fiziki Yeterlilik) ve Sözlü Sınav yapılacaktır. Adayların başvuru için 2020 yıllarında yapılmış olan KPSS'den puan almış olmaları gereklidir. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Kişisel Verileri Koruma Kurumu ( KVKK ):

KVKK bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 10 kişilik boş kadro ile Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcısı alımı yapılacak. Adaylardan KPSS şartı aranacak olup adayların 2020 yılında veya 2021 yılında yapılmış olan KPSS'den en az 75 puan almış olmaları gerekmektedir. Söz konusu ilan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

Çankırı İli Çardaklı Belediye Başkanlığı:

Çardaklı Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla zabıta memuru alınacaktır. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Niğde İli Altunhisar Belediye Başkanlığı:

Altunhisar Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadroya açıktan atama yoluyla memur alınacaktır. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

İzmir Demokrasi Üniversitesi:

2547 sayılı Kanun'un ilgili maddeleri ve İzmir Demokrasi Üniversitesi Birimlerinde Öğretim Üyeliği Kadrolarına Atanma İlkeleri uyarınca öğretim üyesi alınacaktır. Alımlar Doktor öğretim Üyesi, Profesör ve Doçent kadrolarında 10 kişi alınacak.

Biruni Üniversitesi:

Üniversiteye 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği'nin ilgili maddeleri uyarınca Öğretim Üyesi alınacaktır. 1 Kişilik kadro le tıp fakültesinde görevlendirmek için Doktor Öğretim Üyesi alımı yapılacak.

İstanbul Kent Üniversitesi:

Üniversiteye 3 kişilik kadro ile Doçent, Dr. Öğretim Üyesi ve Öğretim Üyesi alımı yapılacaktır.

Bahçeşehir Üniversitesi:

Üniversiteye 5 kişilik boş kadro ile farklı birimlere görevlendirmek üzere Öğretim Üyesi alımı yapılacak.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi:

Üniversiteye 22 personel alımı yapılacak. Alımlar Öğretim üyeliği alanlarında, Profesör, Doçent, Doktor Öğretim Üyesi Unvanlarında yapılacak.

Mardin Artuklu Üniversitesi:

Üniversite birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile Mardin Artuklu Üniversitesi Akademik Yükseltme ve Atama Esasları Yönergesi hükümleri doğrultusunda 20 kişilik kadro ile öğretim üyesi alınacaktır.

BAŞVURULAR:

İlgili Resmi Gazetede yayımlanan memur alımı ilanlarının başvuru sürecini incelemek için Resmi Gazeteyi ziyaret edebilirsiniz. Ancak. Ticaret Bakanlığına yapılan alımlar Ağustos ayında başlayacak.

Diğer Kamu ve Özel Memur Alımı İlanları Burada

Editör: TE Bilisim