Balıkesir Susurluk İlçesinde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak amaçlı 1 kişilik boş kadro ile Büro Personeli alımı yapacağını belirtti. Balıkesir Susurluk Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesine alım yapacağı kadro için adaylara son başvuru tarihi olarak 20 Ekim 2017 olarak belirledi. Adaylar belirisz süreli alınacak olup başvuru yapacaklar aşağıdaki bilgileri inceleyebilirler.

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTELERİNİN (İKTİSAT, İŞLETME, KAMU YÖNETİMİ, MALİYE, MUHASEBE, ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ, EKONOMETRİ, İSTATİSTİK, ULUSLARARASI FİNANS, ULUSLARARASI İLİŞKİLER), SOSYAL HİZMET BÖLÜMÜ, SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ, PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ, HALKLA İLİŞKİLER BÖLÜMLERİNİN BİRİNDEN MEZUN OLMAK. 

Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı 

 İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTELERİNİN (İKTİSAT, İŞLETME, KAMU YÖNETİMİ, MALİYE, MUHASEBE, ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ, EKONOMETRİ, İSTATİSTİK, ULUSLARARASI FİNANS, ULUSLARARASI İLİŞKİLER), SOSYAL HİZMET BÖLÜMÜ, SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ, PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ, HALKLA İLİŞKİLER BÖLÜMLERİNİN BİRİNDEN MEZUN OLMAK. MÜRACAAT TARİHİ İTİBARİ İLE 2 YILDIR (20.10.2015 TARİHİ DAHİL) SUSURLUK İLÇESİNDE İKAMET EDİYOR OLMAK.