Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımı yapacağını belirtti. yapılan duyuruya göre SYDV Balıkesir Dursunbey deki eksikliğini gidermek amaçlı 1 kişilik boş kadro ile belirsiz süreli çalışacak Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alacak. Adaylar başvurularını en geç 11 Ocak 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvuru şartlarını taşımaları durumunda başvuru yapabilecekler.

İLANIN DETAYLARI:

1- 4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarından mezun olmak(İhtiyaç durumuna göre Mütevelli Heyeti tarafından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Eğitim Fakülteleri ile Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler Bölümlerinden mezun olmak avantajlı koşul olarak değerlendirilebilir.)

2-Yurt dışı Üniversitelerin benzer bölümlerinden mezun olup YÖK? ten denklik belgesi almış olmak

3-2016 veya 2017 yılı KPSS sınavına girmiş olmak ve bu sınavdan KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak

4-B sınıfı ehliyete sahip olmak

5-Bilgisayar kullanıyor olmak. (Bilgisayar sertifikalarının özel kurslardan, MEB'den yada Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerinden alınmış olması, Lisans düzeyinde eğitimini almış olmak.)

6-Vatandaşların yardım taleplerini değerlendirmek üzere yapılacak hane ziyaretlerine engel herhangi bir kronik hastalığı ve mazereti bulunmamak, Vakıfların iş ve işleyişini bilmek açısından daha önce Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarında belirli veya belirsiz süreli olmak kaydıyla en az 6 (altı) ay çalışmış olmak,

7-En az 6 aydır Dursunbey ilçesinde ikamet ediyor olmak,

8-İşe alınması halinde ise Dursunbey ilçesinde ikamet etmeyi kabul ve taahhüt etmek.

9-İkinci yabancı dil, yüksek lisans, doktora yapmış olmak, işitme engelli dili biliyor olmak, avantajlı koşul olarak değerlendirilebilir.

10-Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının muhasebe iş ve işlemlerini yapabilecek bilgi ve beceriye sahip olmak.

Editör: TE Bilisim