Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Ankara Altındağ ilçesinde 1 adet büro görevlisi, 1 adet sosyal yardım ve inceleme görevlisi olmak üzere toplamda 2 personel alacaktır. Son Başvuru Tarihi 16.10.2014 olarak belirlenmiştir. Alt kısımda verilmiş olan bilgilerde Her iki açık pozisyana ait genel açıklamalara ve şartlara ulaşabilirsiniz.

BÜRO GÖREVLİSİ ALIMI İÇİN GENEL BİLGİLER İyi derecede bilgisayar kullanabilmek.  Yalnızca üniversitelerin Sosyal Hizmet Bölümü lisans mezunları başvuru yapabileceklerdir.  KPDS (Kamu Personeli Dil Sınavı) veya YDS (Yabancı Dil Sınavı) dan en az 70 ve üzeri puan almış olmak. Müracaat esnasında KPSS belgesi ,bilgisayar sertifikası, mezuniyet diploması ve CV getirilecektir.

SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ ALIMI İÇİN GENEL BİLGİLER İyi derecede bilgisayar kullanabilmek.  Yalnızca üniversitelerin Sosyal Hizmet Bölümü lisans mezunları başvuru yapabileceklerdir.  KPDS (Kamu Personeli Dil Sınavı) veya YDS (Yabancı Dil Sınavı) dan en az 70 ve üzeri puan almış olmak. En az B Sınıfı ehliyet sahibi olmak. Müracaat esnasında KPSS belgesi ,bilgisayar sertifikası, mezuniyet diploması ve CV getirilecektir.

Editör: TE Bilisim