Türkiye İş Kurumu tarafından ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yayımlanmış olan ilanlara göre farklı illerde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakıfları bünyelerindeki memur , personel ve işçi eksikliğini karşılamak üzere SYDV Personel Alımları ilanı yayımladılar. Bu yönde adayların başvuru yapabilmeleri için bazı belirtilen nitelikleri taşımaları gerekmekte ve başvuru tarihleri içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Bu yönde Memur Alımı, İşçi Alımı ve Personel Alımı yapan SYDV ler farklı niteliklerde alım yapacak olup adaylardan bazı genel ve özel nitelikler aranmaktadır.

Bizde İşin Olsa ekibimiz olarak bu haberimizde sizlere alım yapan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları hakkında detaylı bilgiler verecek ve sizlerin kolaylıkla bu ilanlara başvuru yapmanızı sağlayacağız.

6 SYDV İŞÇİ PERSONEL ALIMI YAPIYOR!

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan ilana göre 6 farklı ilde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı farklı pozisyonlarda işçi alımı ve personel alımı yapmakta olup adaylardan bazı şartlar aranıyor.

Adaylardan Aranan Şartlar Nedir?

İşçi Alımı yapacak SYDV ler adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak ve en az B Sınıfı Sürücü belgesine sahip olmak, Alım yapılacak il veya ilçede en az 6 ay ikamet ediyor olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak gibi nitelikler arayacak olup ayrıca adaylardan KPSS şartı aranmayacaktır.

İşçi Personel Alımı Yapacak SYDVler ve Pozisyonları:

1. Antalya Serik SYDV: 4 Temizlik Elemanı ve 1 Şoför

2. Samsun Alaçam SYDV: 1 Büro Görevlisi alınacak. Bu Pozisyon için adaylardan KPSS den en az 60 puan almış olmak şartı aranıyor.

3. Tekirdağ Muratklı SYDV: 1 Vakıf Muhasebesi alınacak.

4. Artvin Savsat SYDV: 4 temizlik İşçisi

5. İzmir Bergama SYDV: 4 kişilik kadro ile Bayan Hasta ve Yaşlı Bakım Hizmetlisi alınacak.

6. Samsun Ayvacık SYDV: 1 Büro Görevlisi alacağını ilan etti.

Başvurular:

Söz konusu İşçi Alımı ve Personel Alımı yapacak Vakıflar için başvurular Direk olarak ilgili Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına yapılacaktır. İlgili ilanlara başvuru kılavuzlarını incelemek için https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/ adresine girerek SYDV işçi personel alımı ilanlarına ulaşabilirsiniz.

5 SYDV MEMUR PERSONEL ALIMI YAPIYOR:

Memur Personel alımı yapan Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları İlgili İlanlar Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ilan edilmekte olup, farklı illerde bulunan vakıflar Memur Alımı veya Personel alımı yapıyorlar. Ayrıca bu ilanlar için adaylardan kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranmaktadır.

Adaylardan Aranan Şartlar nedir?

Memur personel Alımı yapacak vakıflar adaylardan, Dört yıllık eğitim veren fakültelerin Siyasal Bilgiler Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Halkla İlişkiler, İletişim Fakültesi, Psikolojik Danışmanlık, Rehberlik, Sosyoloji, Psikoloji ve Sosyal Hizmetler bölümü, İktisat Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin (İktisat, İşletme, Maliye, Muhasebe, Finansal Yönetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi , Muhasebe ve Denetim, Çalışma Ekonomisi, Bankacılık, Bankacılık ve Sigortacılık) gibi bölümlerinden mezun olmuş olmaları gereklidir.

Ayrıca adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavından lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Sosyal İletişim Becerisi yüksek olmak, iyi derecede bilgisayar MS Office programlarını kullanabilmek, B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Alım yapacak vakfın ilçesinde veya ilinde en az 6 aydır ikamet ediyor olmak gibi nitelikler aranmaktadır.

Memur Personel Alımı Yapan SYDV ler?

1. Trabzon Çankaya SYDV: 1 Sosyal yardım ve İnceleme Görevlisi

2. Tekirdağ Muratlı SYDV: 1 Muhasebeci

3. ordu Çatalpınar SYDV: 1 Sosyal yardım ve İnceleme Görevlisi

4. Samsun Alaçam SYDV: 1 Büro Personeli

5. Sakarya Pamukova SYDV: 1 Sosyal yardım ve İnceleme Görevlisi

Başvurular:

Alım Yapacak bu Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma vakıflarına başvurular Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı resmi internet sitesi olan https://appext.aile.gov.tr/vakifilan/giris.aspx adresi üzerinden elektronik ortamda veya Bizzat Vakfa şahsen başvuru yöntemi ile yapılmaktadır.

SYDV MEMUR, PERSONEL VE İŞÇİ ALIMLARINDAN ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim