Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları memur alımı ve personel alımı ilanları yayımladılar. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı olan Sosyal Yardımlar genel Müdürlüğü ( SYGM ) farklı illerde personel alımı ve memur alımı yapacaklarını ilan ettiler. Alımlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına yapılacak olup KPSS Puanı ile veya KPSS siz Personel Alımı şeklinde olacak. Peki haziran ayı içerisinde hangi Vakıf memur ve personel alacak? Adaylardan aranan şartlar nelerdir?

ALIM YAPACAK SOSYAL VAKIFLAR:

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı olan Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı illerde bulunan Vakıflarda görevlendirmek üzere Haziran ayı içerisinde Personel alımı yapacaklar. İşte alım yapacak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları ve kadroları:

  • Ağrı Doğu Beyazıt SYDV: 4 Büro Görevlisi Alacak. Son Başvuru: 8 Haziran 2021
  • İstanbul Kartal SYDV: 1 Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alınacak. Son Başvuru - 14 Haziran 2021
  • Burdur Tefeni SYDV: 2 Amaca Yönelik Geçici Personel alacak. Son Başvuru - 09 Haziran 2021
  • Manisa Golmarmara SYDV: 2 Hane Temizliği Personeli alacak. Son Başvuru - 4 Haziran 2021
  • Eskişehir Beylikova SYDV: 3 hasta ve Yaşlı akım Elemanı alacak. Son Başvuru - 15 Haziran 2021
  • Konya Çeltik SYDV: 1 Erkek ve 3 Kadın Ev Temizlik İşçisi alacak. Son Başvuru - 02 Haziran 2021
  • Bolu Goynuk SYDV: 1 Yardımcı Hizmet Görevlisi alacak. Son Başvuru - 8 Haziran 2021

BAŞVURU ŞATLARI NE OLACAK?

Alım yapılacak kadrolar memur alımı ve personel alımı niteliklerinde yapılacak olup Büro Memuru Alımları ile Sosyal yardım ve İncelene Görevlisi alımları memur statüsüne girerken bu adaylardan KPSS Şartı aranacak. Diğer kadrolar ise Personel sınıfına girmekte olup KPSS siz alım yapılacak.

Adaylardan Ortak olarak ise:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, En az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Alım yapılacak ilde ikamet ediyor olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK!

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakıflarına memur personel alımı başvuruları istenen belgeler ile birlikte yapılacak. ilgili ilanlar Sosyal yardımlar genel Müdürlüğü sitesinde ve Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanmış olup başvurularınızı şahsen ilgili Vakıflara gerçekleştirebilirsiniz.

YENİ İLANLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim