Kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik alımlar haziran ayı itibari ile devam ederken bugün yayınlanan bir ilanda adaylar Aile Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü bünyesinde yardımlaşma ve dayanışma vakıflarında görev alacaktır. Yapılacak olan memur alımı çerçevesinde adayların en az 60 KPSS puan türüne sahip olmaları gerekmektedir. Adayların ilgili memur kadrosu için çeşitli şartları sağlaması gerekmekte olup nu şartlar:

  • T.C. vatandaşı olmaları gerekmektedir.
  • Medeni haklara ve kamu haklarına tam ehliye sahibi olmak,
  • Üniversitelerin 4 yıllık lisans bölümlerinden mezun olmak,
  • Kamu Personeli Seçme Sınavında P3 türünde 60 puan türüne sahip olmak,
  • İlgili kadroya ilişkin tecrübe ve yaş kriterlerini sağlamak şeklinde yer almakta olup kadroya ilişkin özel şartların da sağlanması gerekmektedir.

Alım yapılacak kadroda adaylar SYDV kapsamında istihdam edilecek olup büro personeli olarak görev yapacaktır. İstihdam edilecek il bakımından ise iki il belirtilmiş olup bu illerden biri Diyarbakır Bismil Belediyesi diğer il ise Niğde Altınhisar SYDV şeklinde ifade edilmiştir. Büro memurunun yanı sıra adayların istihdam edileceği bir diğer kadro ise Muhasebe Personeli ileSosyal Yardım İnceleme Memuru şeklinde açıklanmıştır.

Aile Bakanlığı resmi internet sayfasından online olarak yapılacak olan alımlara ulaşmak için aşağıdaki linkten ulaşmak mümkündür. Site açıldığından adayların ilk olarak siteye üye olmaları ve ardından ilgili ilana tıklayarak başvuru yapmaları gerekmektedir.

BAŞVURU: https://appext.aile.gov.tr/vakifilan/Login.aspx

Editör: TE Bilisim