Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Eskişehir Mihalgazi SYDV bünyesine personel alımı ilanı yayımladı. Kadın Erkek adayların başvuru yapabileceği ilan için adaylardan KPSS şartı talep edilmiyor. Peki ilanın detayları nedir? Kimler başvuru yapabilir?

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kurum: Eskişehir Mihalgazi SYDV

Niteliği: Geçici

Pozisyon Sayısı: 4

Alım yapılacak Pozisyon: Yaşlı ve Evde Bakım

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesine alımını yapacağı Yaşlı ve Evde Bakım personeli için adaylardan " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, En az İlokul Mezunu olmak " gibi şartlar aranacak.

Ayrıca özel olarak ise Sosyal İletişim becerisine sahip olmak ve Geriatri mezunu olmak veya yaşlı Bakım konlarında sertifika sahibi olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR:

Eskişehir Milahgazi SYDV KPSS Şartı aramaksızın personel alacak ve başvurular 29 Aralık 2020 tarihi ile 04 ocak 2021 tarihleri arasında yapılacak. Adaylar başvurularını sadece aşağıdaki istenen belgeler ile birlikte şahsen sosyal yardım kurumuna yapılacaktır.