Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı olan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakıfları ( SYDV ) bünyelerindeki çalışan ihtiyacını karşılamak üzere farklı 7 şehirde işçi ve memur alımı yapacak. İşin Olsa ailesi olarak derlediğimiz bu haberimizde sizlere alım yapacak 7 şehirde bulunan SYDV ilanları hakkında detaylı bilgiyi sizlerle paylaşacağız.

HANGİ ŞEHİRLERDE ALIM YAPILACAK?

7 şehirde bulunan Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları bünyelerindeki eksikliği karşılamak için alım yapıyor. Alım yapılacak şehirler ise, İzmir, Manisa, Konya, Yozgat, Kırşehir, Kocael, ve Kırşehir dir. 

HANGİ POZİSYONLAR YER ALIYOR?

Yukarıda verdiğimiz şehirlerde farklı pozisyonlar bulunmakta ve bu pozisyonlara erkek veya bayan adaylar başvuru yapabilecek. Buna göre, Memur kadrosu olarak, Büro Personeli ve Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi pozisyonları yerlıyor. İşçi statüsünde ise, Yaşlı Bakım personeli, Temizlik Görevlisi ( Yaşlı, Kişisel bakım, Vücut temizliği, banyo, kıyafet onarım, ev temizliği gibi işlerde ), Büro işçisi ve Ev temizlik personeli gibi pozisyonlarda alım yapılacak.

MEMUR POZİSYONLARI İÇİN ARANAN ŞARTLAR:

  • Dört yıllık eğitim veren yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak,
  • Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,
  • 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak
  • .Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak,
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
  • Herhangi bir terör örgütüyle irtibatı, iltisakı veya intisabı olmamak. Türk ceza kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahküm olmamak
  • 2018 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak
  • Mezun olduğu okulda bilgisayar dersi almak ve bu hususu resmi olarak belgelendirmek ya da Milli Eğitim Bakanlığına bağlı kurumlardan onaylı Bilgisayar İşletmenliği veya Programcılığı sertifikasına sahip olmak. İyi derecede bilgisayar kullanıyor olmak (Word, Excel, PowerPoint vb, mülakat esnasında uygulamalı bilgisayar sınavı yapılacaktır.)
  • Sosyal iletişim becerisine sahip olmak 
  • Alım yapılacak bölgede ikamet ediyor olmak.

İŞÇİ POZİSYONLARI İÇİN ARANAN ŞARTLAR:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, En az ilköğretiim mezunu olmak, 45 yaşından büyük olmamak, alım yapılacak bölgede ikamet ediyor olmak, Herhangi bi adli sicil kaydı ve arşivi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVUR UDETAYLARI:

1. İzmir Buca SYDV : 5 temizlik Görevlisi ve 1 geçici şoför alımı yapılacak.

2. izmir Konak SYDV : 2 Ev Temizlik Personeli

3. Manisa Köprübaşı SYDV : 4 temizlik Görevlisi

4. Konya Bozkır SYDV : 1 Büro Personeli

5. Yozgat Yenifakılı SYDV : 1 Bay ve 2 Bayan temizlik görevlisi

Kırşehir Akpınar SYDV: 1 yaşlı Bakım ve Temizlik Görevlisi

Söz konusu Memur alımı kadroları ise, Kocaeli Çayırova ilçesine 1 Sosyal yardım ve İnceleme görevlisi ve Ordu Çamaş ilçesinde bulunana Vakfa ise 1 Büro personeli alınacak. Söz konusu bu ilamlara başvurular https://appext.aile.gov.tr/vakifilan/Login.aspx adresi üzerinden yapılmaktadır.

Editör: TE Bilisim