Aile Bakanlığı memur personel alımı ilanları yayımlamaya devam ediyor. Bu hafta içerisinde yayımlanmış olan ilanlara göre 3 farklı ilde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda Memur Alımı ve Personel Alımı yapıyor. İşin Olsa ekibi olarak sizlere bu haberimizde 19 Mayıs 2021 tarihi ile yayımlanmış olan Memur Personel alımı ilanlarından bahsedeceğiz.

3 İLDE MEMUR PERSONEL ALINACAK!

Aile Bakanlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları ilanalrı yayımladı. Memur Alımı ilanları Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü üzerinde yayımlandı. Personel Alımı ilanları ise İŞKUR Kurum dışı ilanlarında yayımlanarak adaylara paylaşıldı.

Bu kapsamda Memur Alımı kapsamında En az 60 KPSS Puanı İle Memur Alımı Tunceki Ovacık SYDV tarafından Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi kadrosunda yapılacak ve toplamda 1 kişi alınacak.

Personel Alımı kapsamında yayımlanan ilanlar ile ise KPSS siz Personel Alımı yapılacak olup alımlar Kahramanmaraş ve Sivas illerinde yapılacak. Bu kapsamda,

  • Tunceli Çağlayancerit SYDV 12 Beden İşçisi ( Temizlik Personeli ) alacak.
  • Sivas Gürün SYDV ise 4 Vasıfsız Personel alımı yapacak.

Memur Alımı Başvuru Şartları:

1) En az 4 yıllık Lisans Eğitimi veren Yükseköğretim kurumlarının herhangi birinden mezun olmak.

2) Muhasebe iş ve işlemlerinde bilgi ve deneyim sahibi olanlara öncelik verilecektir.

3) İşe alım sürecinde geçerli olan Kamu Personeli Seçme sınavında 2019-2020 Yılı KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak.

4) Sosyal iletişim becerisine sahip olmak.

5) Tunceli-Ovacık İlçesi sınırlarında 30.04.2021 tarihi itibariyle son 6 aydır ikamet ediyor olmak.

6) Görevini devamlı yapmasına engel bir durumun olmadığını, akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özrü bulunmadığını, her türlü coğrafi ve iklim koşullarında görev yapabileceğini gösterir sağlık raporu (İşe alınması kesinleşen adaydan istenecektir.)

7) Bilgisayar sertifikasına sahip olmak veya lisans eğitiminde bilgisayar dersi (transkript) almış olmak. (Word, Excel vb. temel bilgisayar programlarını iyi düzeyde kullanabilenlere öncelik verilecektir.)

8) En az (B) Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve aktif olarak araç kullanıyor olmak. ( Direksiyon tecrübesi pratik uygulamasında sınava tabi tutulacaktır)

9) Göreve başladığı tarih itibariyle en az 5 (Beş) yıl boyunca iş akdini sonlandırmayacağını beyan ve taahhüt etmek.

10)Askerlik görevini yaparak terhis olmak veya askerlikten muaf olmak.

11) Mesai saatlerinde ve mesai saatleri dışında devlet memurları liyakat kurallarına uymak.

12) Adli Sicil kaydı bulunmamak.

Personel Alımı Başvuru Şartları:

Personel Alımları için adaylardan KPSS Şartı aranmayacak. Bu yönde Adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu Haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, 20 - 40 yaşları arasında olmak, En az B Sınıfı sürüc belgesine sahip olmak gibi şartlar aranacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan memur alımı ve personel alımı ilanlarına başvurular sadece şahsen yapılacaktır. adaylar istenen belgeleri Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına ulaştırarak bavuru yapabilirler. İlanlar hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İLANIN DETAYLARI: https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/

Editör: TE Bilisim