Aile Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 10 Farklı şehirde olmak üzere Memur Alımı ve Personel Alımı yapacaklar. İlanlar İŞKUR üzerinde ve Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü resmi internet adresi üzerinde yayımlandı. Bu kapsamda 60 KPSS İle Memur Alımı ve KPSS siz Personel Alımı yapılacak. Toplamda 30 kişilik boş kadro ile alım yapılacak olup ilanlar hakkında detayları ve alım yapılacak vakıfları sizlerle paylaşıyoruz.

ALIM YAPACAK SYDV'LER VE KADROLAR:

Aile Bakanlığına bağlı olan Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü farklı şehirlerde Memur Alımı ve Personel alımı yapacak. Bu kapsamda alımlar,

İzmir Buca SYDV: 5 Temizlik Görevlisi ( Yaşlı Bakımı, kıyafet onarımı, ev temizliği, çamaşır, halı, perde, bulaşık yıkama, ütü gibi işlerde )

Eskişehir Beylikova SYDV: 3 Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı

Burdur Altınyayla SYDV: 3 Temizlik Görevlisi

Kütahya Merkez SYDV: 2 Sosyal Market Çalışanı

Manisa Saruhanlı SYDV: 1 Şoför ve 5 Temizlik İşçisi

Giresun Piraziz SYDV: 2 Beden İşçisi ( Temizlik )

Kastamonu SYDV: 3 Beden İşçisi ( Kömür Boşaltma Personeli )

Aydın Nazilli SYDV: 5 temizlik Görevlisi

Adana Seyhan SYDV: 1 Sosyal yardım ve İnceleme Görevlisi ( KPSS 60 Puan İle )

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakıflarına başvuru yapacak adaylar genel ve özel nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir. Bu yönde Genel olarak

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak gibi genel nitelikler aranacak.

KPSS siz Personel Alımı için adayların en az İlkokul mezunu olmaları gerekmekte olup alım yapılacak meslek kolu hakkında bilgi sahibi olmaları gereklidir.

KPSS 60 Puan ile memur alımları için ise Lisans mezunu olmaları ve KPSS3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakıfları memur personel alımları için adaylar başvurularını Memur alımı için İnternet üzerinden ve Personel alımları için ise şahsen ilgili kurumlara yapabilirler.

KPSS siz Personel Alımı İlan Detayları: www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/

60 KPSS İle Memur Alımı İlan Detayları: vakifilan.ailevecalisma.gov.tr/AnnouncementList.aspx

Editör: TE Bilisim