Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımı gerçekleştiriyor. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak için Sosyal yardım ve inceleme görevlisi alacak. Ayrıntılar ilanın devamında yer almaktadır.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 16 Mayıs 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre Ağrı Taşlıçay ilçesinde 3 adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alınacak. Alım şartları ve başvuru bilgileri şöyledir;

 Bilgisayar sertifikası v.s 
- en az B sınıfı sürücü Belgesi 
- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı 
- 1-4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarının Siyasal Bilgiler Fakültesi ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi lisans mezunları başvuru yapabilecektir. 2- Müracaat tarihi itibari ile Taşlıçay İlçesinde en az 6 aydır ikamet ettiğine dair belge ile ibraz etmeli. 3- Başvuru yapan adayların muhasebe bilgisine sahip olması ve Özel Sektörlerde en az 2 yıl çalışmış olması (Tercihen) 4- Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi olarak istihdam edilecek personelin sürekli sahada çalışacağı göz önünde bulundurulduğundan; alınacak personellerin en az ikisi erkek olması hususunun dikkate alınmasına,(Tercih edilecektir) 5-Erkek adayların B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. 6-Bilgisayar sertifikası sahibi olmak ve Word,Excel,PowerPoint vb. temel bilgisayar programlarını iyi düzeyinde kullanabilmek, 7-Kendini iyi ifade ediyor olması,sosyal iletişim becerisine sahip olmak, 8-Müracaat sahipleri evraklarını elden teslim etmek zorundadır. 9-.ÖSYM tarafından yapılan geçerli 2014/2015 Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak ve bunu Kurum onaylı KPSS P3 sonuç belgesi ile ispat etmek.

Başvuruda bulunacak olan adaylar, en geç 26 Mayıs 2016 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.
Editör: TE Bilisim