İŞKUR aracılığıyla yayımlanan memurluk kadrolarında, çok farklı pozisyonlar üzerinden alımlar yapılıyor. Büro memuru kadrosu, üretim memuru, idari işler memuru ve diğer memurluk kadroları gibi farklı kadrolar üzerinden memur alım ilanları yayımlanıyor. Şuanda başvuruyu bekleyen çok sayıda memur alım ilanı bulunmakta, farklı şehirlere ve farklı işletmelere bu alımlar yapılmaktadır. Yürütülen memur alımlarıyla alakalı bilgilendirmelere haberimizde değinmeye çalışacağız.

BAŞVURULARDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

İlanlar farklı şehirlere yöneliktir. Bu nedenle ikamet edilen ildeki ilana başvuru yapılması önem arz etmektedir. Bu ilanlar arasında büro memuru, idari işler memuru, üretim memuru ve diğer memurluk kadrolarına çok sayıda alım söz konusudur. Buradan hareketle de her ilan için adaylardan farklı şartları taşımaları, istenen ek niteliklere sahip olmaları beklenmektedir. Alımlara yapılacak başvurularla alakalı en doğru bilgilendirme, ilgili ilan bağlantılarında yer almaktadır. Bazı ilanlarda ehliyet sahibi olunması, iyi düzeyde bilgisayar ve programlarının kullanabiliyor olunması adayları tercih sebebi olabilmektedir. Bu noktada tüm niteliklerin dikkatlice okunması istenmektedir.

İLANLARA ULAŞMAK VE BAŞVURU YAPMAK

İlanlara ulaşmak için iskur.gov.tr adresini ziyaret edip açık iş ilanları bölümüne ulaşınız. Açılan ekranda meslek ile arama bölümüne “ büro memuru “ ya da “ üretim planlama memuru “ yazınız. İlgili meslekleri seçtikten sonra aşağıda bulunan arama butonuna basarak, tüm ilanları görüntüleyiniz. Sorgulama alanında isterseniz ikamet ettiğiniz şehri girerek, direkt olarak yaşadığınız şehirde bu pozisyona yönelik yayımlanmış ilanlara da ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim