Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesindeki memur personel eksikliğini gidermek için memur personel alımı yapacağını ilan etti. Farklı iller için ilanlar yayımlandı ve toplamda 8 il için personel alımı ve memur alımı yapılacak. Başvurular bazı iller için şahsen ve bazı iller için internet'ten yapılacak.

HANGİ İLLERDE ALIM YAPILACAK?

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı farklı 8 il için ilan yayımlamış olup, Erzurum Çat SYDV 1 Büro Görevlisi, İstanbul Esenyurt SYDV 2 Sosyal yardım ve İnceleme görevlisi alacak. Türkiye İş Kurumu Kurum Dışı ilanları sekmesinde yayımlanan ilanlara göre ise 6 farklı il için ilan bulunmakta. Buna göre, Konya Taşkent SYDV, Burdur Bucak SYDV, Denizli Acıpayam SYDV, Bingöl Karlıova SYDV, Ordu Altınordu SYDV, Sivas Gölova SYDV işçi alımı yapacaklarını ilan ettiler.

ADAYLARDAN HANGİ NİTELİKLER ARANIR?

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı alımını yapacağı ilanlar için adaylardan İstanbul ve Erzurum illeri için, Bilgisayar Sertifikası sahibi olmak, Alım yapılacak vakfın bölgelerinde ikamet ediyor olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, En Az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gibi nitelikler aranır.

Türkiye İş Kurumu tarafından yayımlanan SYDV ilanlarına göre ise adaylardan, En az lise mezunu olmak, 18 İle 45 yaşları arasında olmak, Alım yapılacak pozisyona göre belirtilen eğitim seviyesini tamamlamış ve sertifikaya sahip olmak, Sağlık açısından herhangi bir engeli bulunmamak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR:

Başvurular Kurumların belirttiği tarihler arasında yapılacak. Buna göre başvurular en geç ocak ayı içerisinde tamamlanacak ve ilgili ilanlara ulaşmak ve başvuru bilgileri hakkında bilgi almak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Erzurum Çat SYDV İlanı

İstanbul Esenyurt SYDV İlanı

Konya Taşkent SYDV İlanı

Burdur Bucak SYDV İlanı

Denizli Acıpayam SYDV İlanı

Bingöl Karlıova SYDV İlanı

Ordu Altınordu SYDV İlanı

Sivas Gölova SYDV İlanı

Editör: TE Bilisim