Kocaeli Başiskele ilçesinde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için alım yapacağını belirtti. Buna göre Kocaeli Başiskelre Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 1 kişilik boş kadro ile Belirsiz süreli çalışacak Büro görevlisi alımı gerçekleştirecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Kocaeli Başiskele SYDV alım yapacağı boş kadrolar için adaylardan, Bilgisayar programlarını kullanabilmek, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Fakültelerin 4 yılık eğitim veren ktisadi ve İdari Bilimlerine Bağlı Sosyal Hizmetler bölümü,Edebiyat Fakültelerine bağlı Psikoloji ve Sosyoloji bölümü, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bölümleri, Siyasal Bilgiler Fakültesi bölümleri mezunu olmak, Kocaeli Başiskere ilçesinde ikamet ediyor olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvur uyapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte ( 08 Kasım 2018 ) başlayabilirler. Buna göre başvurular en geç 22 Kasım 2018 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir.İlgili ilan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayarak ilanın tam metnine ulaşabilirler.