Türkiye İş Kurumu farklı platformlarda personel alımı ilanları yayımlamaya deva ediyor.İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan ilanlara göre 6 fakrlı ildeki SYDV bünyesindeki personel eksikliği için çok sayıda personel alımı yapacaklar. Peki alımlar hangi şehirlerde ve hangi şartlar dahilinde yapılacak. İşte detaylar.

ALIM YAPILACAK İLLER?

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları, Kırıkkale, Çorum, Karabük, Burdur, Artvin illerinde perosnel alımı yapacak. Buna göre SYDV ler ve kadroları şöyledir.

  1. Kırıkkale Sulakyurt SYDV 2 Beden İşçisi alacak.
  2. Çorum Uğurludağ SYDV 3 Temizlik İşçisi alacak.
  3. Karabük Eflanı SYDV 3 Bayan adaylar içerisinden Yaşlılar için evde bakım Projesine temizlik işçisi alınacak.
  4. Burdur Yeşilova SYDV 3 Yaşlı Bakım Projesi Proje elemanı alınacak.
  5. Artvin Yusufeli SYDV 13 Temizlik Görevlisi alınıyor.
  6. Burdur Ağlasun SYDV 3 Temnizlik işçisi alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları adaylardan, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, 18 yaşını tamamlamış ve 50 yaşından büyük olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Alım yapılacak ilde ve ilçede son 6 ay içerisinde ikaet etmiş olmak, Herhangi bir sosyal güvencesi olmamak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR:

İlgili ilanlar İŞKUR kurum dışı ilanlarında ilan edilmiş olup adaylar başvurularını ilgili SYDV'lere istenen belgeler ile birlikte şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. Adaylardan başvuru esnasında, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, 2 adet vesikalık fotoğraf ve Eğitim Durumunu gösterir belge ile başvuru yapılacaktır.