Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanmış olan ilana göre 4 farklı şehirde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyelerindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda personel alımı yapacaklarını ilan ettiler. İlgili ilanlara ba veya bayan adaylar başvuru yapabilecek olup diğer detayları sizlerle haberimizde paylaşıyoruz.

Bu haberimizde sizlere Alım yapacak 4 SYDV'nin bilgilerini, Alım yapılacak pozisyonları, Başvuru şartlarını ve başvuru bilgilerini paylaşacağız.

ALIM YAPACAK SYDVLER:

İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan ilanlara göre, Antalya Serik SYDV, Samsun Ayvacık SYDV, Ordu Çatalpınar SYDV ve Malatya Hekimhan SYDV bünyelerine Temizlik Görevlisi, Şoför ve Büro Görevlisi pozisyonlarda alım yapacaklar.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİYOR?

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına başvuru yapacak adaylardan, Söz konusu görevini yapmasına engel olabilecek bir sağlık sorunu olmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Alım yapılacak ilde en az 6 ay ikamet etmiş ve ediyor olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Adli sicil kaydı ve adli sicil arşivi bulunmamak, Erkek adaylar için en az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gibi nitelikler aranır.

BAŞVURULAR:

ilgili Vakıflar için başvuru yapacak adaylar başvurularını yapabilmeleri için öncelikle belirtilen nitelikleri taşımak zorundadırlar. Bu kapsamda adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte vakfa şahsen başvuru yapmaları gereklidir. başvuru tarihleri ve başvuru adresi için aşağıda paylaşacğaımız görselleri inceleyebilirsiniz.

KADRO DAĞILIMI VE DETAYLAR:

1. Antalya Serik SYDV : 4 temizlik görevlisi ve 1 Şoför alınacak.

2. Samsun Ayvacık SYDV : 1 kişilik kadro ile Büro Görevlisi alınacak.

3. Ordu Çatalpınar SYDV : 1 kişilik kadro ile sürekli çalışacak Sosyal yardım ve İnceleme Görevlisi alınacak.

4. Malatya Hekimhan SYDV : 3 kişilik kadro ile 1 Erkek ve 2 kadın olmak üzere Temizlik Görevlisi alınacak.