Yayımlanan ilana göre 3 farklı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyelerindeki memur personel eksikliğini karşılamak için farklı alanlarda kamu personeli alımı yapacaklar. Ayrıca bu 3 SYDV KPSS En Az 60 Puan ile alım yapacak. Adayların başvuru yapabilmeleri için belirtilen başvuru şartlarını taşımaları gerekmektedir.

ALIM YAPACAK SYDVLER?

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesine 3 farklı bölgede alım yapacağını belirtti. Buna göre, Ağrı Patnos İlçesindeki SYDV 8 Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi, 3 Büro Görevlisi ve 1 Muhasebeci alacak. Ağrı Tutak İlçesinde bulunan SYDV Aşevi ne 3 daimi işçi alacak.Aksaray Sarıyahşi ilçesindeki SYDv ise 3 Geçici bayan personel alımı yapacağını belirtti. Buna göre toplamda 18 personel alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alım ilanına başvuru yapacak adaylardan, Türkiye CUmhuriyeti vatandaşı olmak, Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, 18 ile 40 yaşları arasında olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, KPSS aranan pozisyonlar için 2016 veya 2017 yıllarında yapılan Kamu Perosneli Seçme SInavından en az 60 puan almış olmak ve alım yapılacak pozisyona göre iş tecrübesi bulunmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar öncelikle başvuru şartlarını taşımak zorundadırlar.  Buna göre başvurular, Ağrı Patnos için en geç 03 Eylül 2018, Ağrı Tutak içi en geç 30 Ağustos 2018 ve Aksaray Sarıyahşi ilçesi için en geç 28 Ağustos 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Adaylar başvurularını https://appext.aile.gov.tr/Vakifilan/Login.aspx?ReturnUrl=%2fvakifilan%2fAnnouncementList.aspx adresi üzerinden üyelik sistemi üzerinden gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İlanlar hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Ağrı Patnos SYDV

Ağrı Tutak SYDV

Aksaray Sarıyahşi SYDV

Editör: TE Bilisim