Yayımlanan ilanlara göre Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için iki farklı bölgede bulunan birimlerine memur personel alımı yapacak. Buna göre adayların çalışma şekli belirsiz süreli olarak belirtilmiş olup adaylardan aranan şartlarda yayımlanan ilanlar içerisinde yer aldı.

HANGİ SYDV HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPACAK?

Yukarıda da bahsini geçirdiğimiz üzere 2 farklı SYDV memur personel alımı yapacak. Buna göre Balıkesir Bigadiç ilçesindeki SYDV 1 Büro Görevlisi ve Rize Hemşin ilçesinde bulunan SYDV 1 Sosyal yardım ve İnceleme Görevlisi alımı yapacak.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alım ilanına başvuru yapacak adaylardna bazı nitelikler aranıyor. Bu niteliklere değinecek olursak, üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren fakültelerinden mezun olmuş olmak, En az B Sınıfı ehliyete sahip olmak, ÖSYM tarafından 2018 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Alım yapılacak SYDV bölgesinde ikamet ediyor olmak, Bilgisayar sertifikası bulunmak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanların yayımlanması ile birlikte başladılar. Buna göre adaylar başvurularını, Rize Hemşin ilçesi için en geç 26 Ekim 2018 tarihine kadar ve Balıkesir Bigadiç ilçesi için en geç 25 Ekim 2018 tarihine kadar başvuruların yapılması gerekmektedir. Adaylar başvuru esnasında, KPSS sonuç belgesi, Diploma veya mezuniyet belgesi, Askerliğini gösterir belge, 2 adet vesikalık fotoğraf ve Sağlık raporu belgeleri istenecek. İlgili ilanlara ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim