Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımı yapacağını ilan etti. Farklı 6 ilde bulunan SYDV bünyelerindeki personel eksikliğini karşılamak üzere personel alımı ilanları yayımladılar ve başvurular başladı.İlanlar Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanmış olup başvuru süreleri çok azdır. Adaylar başvuru süreleri geçirmeden başvuru yapmalarını önermekteyiz.

HANGİ İLDE SYDV PERSONEL ALIMI YAPACAK?

Yayımlanmış olan ilanlara göre, Erzurum Pasinler ilçesindeki SYDV 2 Bayan Temizlik Görevlisi, Muğla ilinde Milas SYDV 6 Temizlik Görevlisi, Adana Kozan SYDV 5 Temizlik Görevlisi,Kastamonu İhsangazi SYDV 2 Engeli ve yaşlı Bakım Elemanı ve 1 Şoför alacak. Sivas Gürün SYDV 4 Vasıfsız Personel alacak, Konya Emirgazi SYDV ise 2 temizlik İşçisi alacak, Elazığ Arıcak SYDV 4 Bayan temizlik Görevlisi ve Ankara Güdül SYDV 10 Temizlik İşçisi olmak üzere 6 farklı bölge için 30 personel alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları adaylardan pek fazla şart aramıyorlar. Ancak genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Sağlık açısından görevini yerine getirmesine mani olacak bir durumu olmamak, Alım yapılacak il ve İlçe içerisinde ikamet ediyor olmak, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Medeni haklarını kullanabilme ehliyetine sahip olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak gibi nitelikler bulunuyor.

Ayrıca yayımlanan ilanlarda adaylar için herhangi bir KPSS şartı veya eğitim şartı aranmıyor ancak bazı pozisyonlar için belgeler aranıyor. Mesela Şoför kadrosu için adaylardan Sürücü belgesine sahip olmak şartı aranıyor.

BAŞVURULAR:

Söz konusu ilanlar İŞKUR Kurum dışı işçi alımları kısmında yayımlanmış olup başvuru süresi için adaylara az bir süre verilmiş olup adaylar bir an önce başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Sizlere aşağıda ilgili ilanlar için detayları paylaşıyor olacağız. SYDV Personel Alımları şöyledir.

Yukarıdaki ilanların sonunda yazan tarihler son başvuru tarihleridir ve bu tarihlerden sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.İlgili ilanlara https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/ bağlantısını tarayıcınıza kopyalayarak ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim