Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için alım yapacağını belirtti. Söz konusu ilana göre Van ilinde Başkale İlçesinde bulunan vakfa farklı kadrolarda personel alımı yapılacak. Buna göre Van Başkale SYDV bünyesine Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi ve Büro Görevlisi alımı gerçekleştirecek. Adayların çalışma şekli Belirsiz süreli olarak belirtilmiş olup başvuru şartları şöyledir.

BAŞVURU ŞARTLARI:

Van Başkale İlçesindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 4 Büro Görevlisi ve 3 Sosyal yardım ve İnceleme Görevlisi alacak. Buna göre adaylardan, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Bilgisayar sertifikasına ahip ve üniversitede bilgisayar dersi almış olmak, Vakfın bulunduğu ilçe çevresinde ikamet ediyor olmak, Üniversitelerin 4 yılllık eğitim veren ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakflarında en az 1 yıl çalışmış olmak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularını gerçekleştirebilmeleri içni yukarıda belirtilen nitelikleri taşımak zorundadırlar. Buna göre adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 06 Kasım 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular Van Başkale SYDV ye yapılacak oluo söz konusu ilan hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim