Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ( SYDV ) personel alımı gerçekleştiriyor. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ( SYDV ) bünyesinde bulunan personel eksikliği için Sakarya Kaynarca ilinde belirsiz süreli çalışacak 1 adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı gerçekleştirecek. Bavuruda bulunmak isteyen adaylar başvurularını en geç 02 Şubat 2017 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Alım şartları ve yapılan duyuru şöylesir;

Windows ve Microsoft Office Programlarına hakim, iyi derecede bilgisayar kullanabiliyor olmak, (Personel Alma Komisyonu adayın Bilgisayar kullanımını test edecektir.) 
 - Alınması Düşünülen Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi için ilgili esaslarda belirtilen Ek(VIII) 'deki İş Tanımında Belirtildiği üzere; Örgün eğitim veren Üniversitelerin dört yıllık lisans programlarından; Sosyal Hizmetler Bölümü, Sosyoloji Bölümü, Psikoloji Bölümü, İletişim Bölümü ile Siyasal Bilimler Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, İktisat Fakültesi, İşletme Fakültesi ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinin birinden mezun - En az B Sınıfı Sürücü belgesine sahip olmak(Personel Alma Komisyonu tarafından test sürüşü ile yeterlilik durumu değerlendirilecektir). 
- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı 
- 1- Alınması Düşünülen Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi için ilgili esaslarda belirtilen Ek(VIII) 'deki İş Tanımında Belirtildiği üzere; Örgün eğitim veren Üniversitelerin dört yıllık lisans programlarından; Sosyal Hizmetler Bölümü, Sosyoloji Bölümü, Psikoloji Bölümü, İletişim Bölümü ile Siyasal Bilimler Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, İktisat Fakültesi, İşletme Fakültesi ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinin birinden mezun olmak.

2- 2015 veya 2016 yıllarında ÖSYM tarafından Lisans Mezunları için yapılan geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak.

3- Windows ve Microsoft Office Programlarına hakim, iyi derecede bilgisayar kullanabiliyor olmak, (Personel Alma Komisyonu adayın Bilgisayar kullanımını test edecektir.)

4- İşin Süresi; Belirsiz Sürelidir(2 Ay Deneme Süreli). Deneme süresinde yetersiz görülen personelin sözleşme hakkı fesih edilecektir.

5- Sözleşmeli personel ihtiyaç duyulan hizmet birimleri ve pozisyonlarda istihdam edildiğinden, Devlet memurlarında olduğu gibi kurumlar içinde veya kurumlar arasında naklen atamalarına dair mevzuat bulunmamaktadır. Bu nedenle bu pozisyonlara yerleştirilen personel herhangi bir nedenle (eş durumu, sağlık vb.) nakil talebinde bulunamazlar.

6- Adayın Vakfın bulunduğu İlçe Sınırları içerisinde, ilan tarihinden önce en az 6 ay ikamet etmiş olması gerekmektedir. İlçe sınırları dışından başvuru kabul edilmeyecektir. Aday işe alınması halinde İlçe?de ikamet etmek zorundadır.

7- En az B Sınıfı Sürücü belgesine sahip olmak(Personel Alma Komisyonu tarafından test sürüşü ile yeterlilik durumu değerlendirilecektir).
Editör: TE Bilisim