Sakarya hendek ilçeisnde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesine personel alımı yapacağını belirtti. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Sakarya Hendek ilesinde 2 kişilik boş kadro ile 1 Büro Görevlisi ve 1 Sosyal Yardım ve İnceleme görevlisi alacak. Adaylar belirsiz süreli çalışacak olup başvurularını en geç 15 Kasım 2017 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvuru yapacak adaylar 2016 veya 2017 yıllarında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az KPSSP3 puan türünden 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

MEB ONAYLI SERTİFİKA VEYA ÜNV. BİLGİSAYAR DERSİ GÖSTERİR TRANSKRİPT 
4 YILLIK YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARININ; Muhasebe (Lisans), Maliye, İşletme, İktisat BÖLÜMLERİNDEN MEZUN ,B. sınıfı veya E. sınıfı , Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalıdır.

Özel ve Genel Şartlar ile istenilen belgelere: "www.hendek.gov.tr" kaymakamlık web adresinden bakılabilir. 2016 veya 2017 yıllarında yapılan KPSS (3) puanı en az 60 olanlar başvurabilir. İlçe sınırları içerisinde son 365 gün ikamet etmekte olduğunu, Nüfus Müdürlüğünden alacağı ADRES DEĞİŞİKLİĞİ BİLGİ FORMU ile ispatlamak. Aynı Bölümler olmak kaydı ile Yurtdışında eğitim gören ve mezun olnalar için YÖK DENKLİK ONAYI istenecektir.