Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanan ilana göre Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesindeki memur ihtiyacını karşılamak üzere ilan yayımladı ve ilanın yayım tarihi itibari ile başvuru süreci başladı. İlanın detaylarını İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşacağız.

İLANIN DETAYLARI:

Aile Bakanlığı alımları devam ediyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı olan Erzurum ilinde Şenkaya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfı daimi olarak çalışacak Büro Memuru alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Şenkaya SYDV adaylardan genel olarak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek gibi genel nitelikler aranacaktır.

ÖZEL ŞARTLAR NEDİR?

Erzurum Şenkaya SYDV bünyesine büro memuru kadrosunda alım yapacağını bildirmişti. Bu yönde Büro Memurluğu için adaylardan aranan özel nitelikler şöyledir.

  • 4 Yıllık eğitim veren Üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimleri fakültesi veya Siyasal Bilgiler Fakültesi, İşletme, Maliye, Kamu Yönetmini ve Siyaset Bilimleri ve Kamu Yönetimi ile İktisat bölümlerinden mezun olmuk,
  • 2019 yılında ÖSYM tarafından yapılacak Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak,
  • Bilgisayar ve Ofis Programlarını AKtif kullanabiliyor olmak,
  • Son 6 ay içerisinde Erzurum İli sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak,
  • En az B SInıfı sürücü belgesine sahip olmak,
  • Alım yapılacak il ve ilçede ikamet ediyor olmak,

BAŞVURULAR:

Söz konusu olan SYDV için başvuru süreci 05 Mayıs 2020 tarihinde başlamış olup adaylara 10 günlük süre verilmiştir. Bu kapsamda adaylar başvurularını en geç 15 Mayıs 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, online olarak https://vakifilan.ailevecalisma.gov.tr/Login.aspx?ReturnUrl=%2fAnnouncementList.aspx adresi üzerindne yapılacaktır.

ÇANAKKALE BAYRAMİÇ SYDV'DE MEMUR ALIMI YAPIYOR! İŞTE ŞARTLAR:

 -Bilgisayar sertifikası olmak.(Ofis programlarını iyi şekilde kullanabilmek)
- İktisadi ve İdari bilimler fakültesi veya Sosyal Hizmetler Bölümü
- En az B sınıfı ehliyeti olmak
- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı

Özel Şartlar

1-Son 1 yıl Bayramiç ilçesinde ikamet şartı.

2-En az 5 yıl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında Çalışmış olmak.

3- 4 yıllık İktisadi ve İdari bilimler fakültesi veya Sosyal Hizmetler Bölümü mezunu olmak.

4-En az B sınıfı ehliyeti olmak.5-Bilgisayar sertifikası olmak.(Ofis programlarını iyi şekilde kullanabilmek.

6-Tercihen Sosyal Hizmetler bölümünde yüksek lisans yapmış olmak.

Editör: TE Bilisim