Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları bünyelerindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda ve niteliklerde kamu perosnel alımları yapacaklar. Bu yönde ilanlar yayımlandı ve adaylar başvurularına başladılar. Bizde İşin Olsa ekibi olarak sizlere ilgili ilanlar hakkında detayları aktarıyor olacağız.

Bu haberimizde hangi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının personel alımı yapacağına, Başvuru Şartlarına, Başvuru yapılacak kadrolara ve detaylara ulaşabileceksiniz.

9 FARKLI SYDV PERSONEL ALIMI YAPIYOR!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı olan 9 farklı Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma vakfı farklı pozisyon ve niteliklerde alım yapıyorlar. İşte alım yapacak Vakıflar.

1. Tokat Reşadiye SYDV : 2 kişilik boşluk ile 1 temizlik işçisi ve 1 Şoför alınacak.

2. İzmir Buca SYDV : En az 1 yıl deneyimi bulunan Beden İşçisi alınacak.

3. İzmir Konak SYDV: 2 Sosyal yardım ve İnceleme Görevlisi alınacak.

4. Ordu Hölköy SYDV: 3 kişilik kadro ile Yaşlı ve Engelli Bakım/Temizlik Görevlisi alınacak

5. Kırşehir Kaman SYDV

6. İzmir Karabağlar SYDV: Erkek olmak üzere 5 Geçici Personel alınacak.

7. Antalya Serik SYDV: 5 kişilik boş kadro ile 4 temizlik Görevlisi ve 1 Şoför alınacak

8. Ordu Ünye SYDV: 1 Büro Görevlisi alınacak

9. Sivas Yıldızeli SYDV: 4 kişilik boş kadro ile Kıyafet onarım, Genel Ev temizliği, Çamaşır, Halı, Perde ve Bulaşık yıkama, ütü yapma gibi işlerde çalışacak personel alınacak.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NEDİR?

Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma vakıfları ( SYDV ) bünyelerine yukarıdaki pozisyonlarda personel alımı yapacaklarını ilan ettiler. Bu yönde adaylardan her pozisyon için genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını bitirmiş ve 35 yaşından büyük olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir adli sicil kaydı veya arşivi bulunmuyor olmak, Medeni haklarını kullanmasına engeli bulunmamak gibi nitelikler aranır.

Ayrıca özel olarak ise, Çalışacak kişinin aktif bir şekilde herhangi bir sosyal güvencesi bulunmamak, Alım yapılacak ilçede ikamet ediyor olmak, Alım yapılacak pozisyona göre belirtilen eğitim seviyesinde eğitimini tamamlamış olmak gibi nitelikler aranmaktadır.

BAŞVURULAR:

İlgili ilanlar İŞKUR Kurum dışı sekmesinde ilan edilmiş olup adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte ilgili Vakıflara şahsen gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Ancak adayların dikkat etmeleri gereken hususlardan birisi olan başvuru sürecidir. Adaylar başvurularını bir an önce gerçekleştirmeleri gerekmekte çünkü bazı ilanların başvuru süreci sadece bir kaç günlüktür. İlgili ilanlara aşağıda sizlerle paylaşacğaımız bağlantı üzerinden ulaşabilir ve ilanlara ulaşabilirsiniz.

https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/

SYDV Memur Personel alım ilanlarından her an haberdar olabilmek için Buraya Tıklayınız.