Aile Bakanlığına bağlı olan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yeni personel alım ilanları yayımladı. 3 farklı bölge için alım yapılacak olup adaylardan aranan nitelikler ve kadro durumu bilgileri paylaşıldı.Bizde İşin Olsa.com ekibi olarak sizler için bu ilanlar hakkında başvuru şartları, başvuru tarihleri ve diğer detaylar hakkında bilgilendirmeler yapacağız.

ALIM YAPACAK SYDV'LER:

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 3 farklı bölge için ilan yayımladığını yukarıda belirtmişti. Bu kapsamda, Burdur İli Yeşilova ilçesinde bulunan Vakfa sözleşmeli olarak daimi çalışacak 1 Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi, Ağrı Tutak İlçesine bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 12 AY süreli çalışacak 1 Aşçı ve Yalova SYDV 1 kişilik boş kadro ile Geçici 9 ay süreli çalışacak personel alınacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Aile Bakanlığına bağlı olan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmak, Alım yapılacak bölge'de ikamet ediyor olmak, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, 18 Yaşını tamamlamış olmak ve alım yapılacak pozisyona göre MEB tarafından verilmiş sertifikaya sahip olmak şartları aranacak.

Adaylardan özel Olarak ise, Burdur Yalova SYDV için, 2018 yılında yapılan KPSS'de P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Sosyal İletişim becerisine sahip olmak, Üniversitelerin en az dört yıllık eğitim veren bölümlerinden mezun olmuş olmaları gerekmektedir.

Yalova SYDV için ve Ağrı Tutak SUDV için adaylardan KPSS şartı aranmıyor. Ancak Yalova SYDV için adayların üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren Psikoloji, Rehberlik ve Psikolojik DAnışmanlık, Sosyoloji, Sosyal Hizmetler bölümlerinden mezun olmuş olmaları gereklidir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularını ilgili Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına istenen belgeler ile birlikte şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. İlanlar hakkında detaylı bilgi almak ve son başvuru tarihlerine ulaşmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Yalova SYDV ( Son Başvurular 25 Mart 2019 )

Ağrı Tutak SYDV ( Son Başvuru 22 Mart 2019 )

Burdur Yeşilova SYDV ( Son Başvuru ( 25 Mart 2019 )