Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı olan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere Gaziantep Şehirkamil ilçesindeki SYD'ye alım yapacak. İlgili ilan Aile Bakanlığı ve İŞKUR üzerinde yayımlanmış olup başvuru süreci başlamıştır. İşin Olsa ekibi olarak ilgili ilan hakkında detayları sizlere aktaracağız.

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kurum: Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı

Alım Yapılacak Pozisyonlar: 3 Koordinatör ve 3 Temizlik Görevlisi

Deneyim Süresi: Yok

Nitelik: Geçici

Bu kapsamda Şehitkamil SYDV bünyesine toplamda 6 kişilik boş kadro ile memur alımı ve personel alımı yapacak. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı alımları için başvuru süreci başladı. Peki kimler başvuru yapabilecek? Nasıl başvuru yapılacak?

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı alımları için adaylardan genel ve özel nitelikler talep ediliyor. Bu yönde genel olarak aşağıdaki nitelikler aranacak.

  • Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Çalışmasına engel bir durumu olmamak,
  • 20 - 40 yaşları arasında olmak,
  • Adli Sicil kaydı olmamak, 
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak gibi nitelikler aranacak.

ÖZEL ŞARTLAR:

Temizlik görevlisi için en az lise mezunu olmak dışında herhangi bir özel nitelik talep edilmiyor.

Koordinatör alımı için ise en az dört yıllık eğitim veren alanlardan ( İktisadi ve idari bilimler fakültesi veya Siyasaş Bilgiler Fakültesi, İktisat, İşletme, Maliye, Muhasebe, Kamu yönetimi, Sosyoloji, Psikoloji, Halka ilişkiler ) lisans mezunu olmak, Bilgisayar ve Ofis pogramlarını kullanabiliyor olmak.

KPSS DETAYI NEDİR?

İlgili SYDV Koordinatör alımı için adaylardan 2018 veya 2019 yıllarında yapılmış olan KPSS'den en az 60 puan ile Memur alımı yapılacak. Temizlik Personeli alımı için ise KPSS siz Personel Alımı yapacak.

BAŞVURULAR:

Gaziantep Şehitkamil Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfı memur personel alımı için başvurular en geç 26 Haziran 2020 tarihine kadar yapılması gereklidir. Başvurular istenen belgeler ve CV ile birlikte ilgili SYDV'ye yapılacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

https://media.iskur.gov.tr/38994/gaziantep-sehitkamil-sydv-26-06-2020.pdf