KPSS siz Persone Alımı başvuru süreçleri devam ediyor. İŞKUR aracılığı ile yayımanmış olan personel alımı ilanlarına göre farklı kadrrolarda olmak üzere ve Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı olan Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü 2 ilde SYD Vakıflarılarına Personel Alımı Yapacak. KPSS siz Personel Aımı yapılacak olup kadro dağılımı ve ilan detaylarını sizlerle paylaşıyoruz.

HANGİ ALANLARDA PERSONEL AIMI YAPILACAK?

Yayımlanmış olan SYDV Personel Alımı ilanlarına göre alımlar, Artvin Ardanuç ve Sivas Yıldızelinde yapılacak. Burada bulunan Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere, Temizlik Personel Alımı, Şoför Alımı ve 2021 ve 2022 yıllarında köylere ve evlere Kömür dağıtımında çalışacak personel alımı yapılacak. Başvurular KPSS Şartı aranmaksızın yapılacak olup adaylardan aranan şartlar haberimizde.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Söz konusu olan SYDV İlanlarına başvuru için adaylarda, Türkye Cumhuriyti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, En az 6 aydır alım yapılacak ilde ikamet ediyor olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Söz konusu SYDV Personel aımlarına başvuru için belirtilen nitelikleri taşıyor olmaları gerekmektedir. Niteliklere sahip olan adaylar başvurularını Sivas Yıldız Eli SYDV için en geç 10 Eylül 2021 ve Artvin Ardanuç SYDV için 6 Eylül 2021 tarhine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular sadece istenen belgeler ile birlikte şahsen lgili SYDV'ye yapılacak.